Skocz do zawartości

Lubisz Żużel?

Nikonem

Rekomendowane odpowiedzi

Stało się, po 31 latach Stal Gorzów Drużynowym Mistrzem Polski na Żużlu na 2014 rok!

Piotrek Pawlicki IMŚ Juniorów, prawdopodobnie Krzysiu Kasprzak zdobędzie srebro IMŚ seniorów. Gdyby jeszcze nie było tyle kontuzji... Poniżej wypadek Krzysia Kasprzaka z pierwszego półfinału w Lesznie (zwróćcie uwagę co się działo z bandą w czasie uderzenia):

Przed nami pół roku przerwy od ligowego żużla.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Są fani żużla na PiO?

Są są :)))

mój pierwszy mecz to stal gorzów - unia leszno '83 :)))

nie wiedziałem za bardzo wtedy o co chodziło, że sie wszyscy tak cieszyli :)))

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

mój pierwszy mecz to stal gorzów - unia leszno '83

Kawał czasu. Czyli byłeś tam w roku w którym mieli ostatnie złoto. W niedzielę świętowali m.in. tak:

65acfca556652314med.jpg

Zdjęcie ze strony Sportowefakty.pl

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

mój pierwszy mecz to stal gorzów - unia leszno '83

Kawał czasu. Czyli byłeś tam w roku w którym mieli ostatnie złoto. W niedzielę świętowali m.in. tak:

Ja niestety tylko w TV oglądałem, bo do Gorzowa obecnie mam 280km, ale mój brat był na stadionie, wrócił do domu o 2:20 w nocy, tyle czasu impreza była :)))) (nie wiem czy do drugiej na stadionie)

Przeżyłem czasy Jancarza (pod jego domem przechodziłem codziennie rano i popołudniu idąc do liceum), Rembasa, Nowaka, Woźniaka, później: Piotrek Świst(mieszkał w bloku na przeciwko) , Franczyszyn (wszystkie licealistki się w nim kochały) , Paluch, Hućko, Gała, Daniszewski... póżniej Krzysiek Cegielski .... to były czasy :)))) mecze 70:20, 74:16, 44,5:45,5 - nie było kamer, fotokomórek, a sędzia nie widział, który wygrał to dał po połowie punktu :)))

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...

Jeśli chodzi o piękną walkę na dystansie dobry jest tor w Bydgoszczy. Jak znajdziesz trochę czasu obejrzyj sobie tegoroczne GP. Mało kibiców było ale zawody pierwsza klasa :)

Niestety, drużyny tory robią pod siebie kosztem widowiska, dlatego odchodzą kibice.

Jeśli chodzi o piękną walkę na dystansie dobry jest tor w Bydgoszczy. Jak znajdziesz trochę czasu obejrzyj sobie tegoroczne GP. Mało kibiców było ale zawody pierwsza klasa :)

Niestety, drużyny tory robią pod siebie kosztem widowiska, dlatego odchodzą kibice.

wczoraj na polsat sport leciała powtórka Play Off drugi półfinał ligi angielskiej - tam to był tor. Jakby Polacy przygotowali tak tor, to by była awantura na pół roku, że kartoflisko, że tor nie do jazdy i połowa by się wywracała, a tam jechali i zadowoleni byli....

Kiedyś żużel to był żużel. Gollob kontra Rickardsson, Polonia zdobywająca MP. Dziś z tego sportu zrobili szmatę - same awantury, walkowery, cyrki z torem. Dobrze, że w porę się "opamiętałem" z kibicowaniem. W Gnieźnie czy Bydgoszczy bywałem na meczcah, ale kiedyś to było kiedyś ehh...

Wychowankiem Hansa jest Jarek Hampel :) Byłem na ostatnim meczu gdy Hans przyjechał do Wrocławia, kibice zrobili mu ładne pożegnanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności