Skocz do zawartości

MichaelloClass

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodania wpisów do katalogu Bigap.pl

Aktualny Page Rank: 1

Site: 23000

Jednorazowe kody (wpis podstawowy):

forumowicz121
forumowicz122
forumowicz123
forumowicz124

forumowicz125

Użyłeś kod? Powiadom innych w tym temacie. Jest to warunek akceptacji wpisu. Proszę również o unikalne opisy.

Koszt wpisu podstawowego to tylko 0,50 pln netto (0,62 pln z VAT)

Zapraszam i pozdrawiam wszystkich pozycjonerów

logo.pngOdwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na pewno? W systemie widzę jaki kod wyszedł i jest on wpisany poprawnie w panelu. Może źle przepisałeś go z telefonu. Napisałem do Ciebie wiadomość z kodem, który powinieneś dostać.

Wszystki kody promocyjne zużyte.

Był kupiony tylko jeden kod zwykły przez foxen.pl i widać, że dodał już swoją stronę. Nie widzę natomiast żadnej opłaty w systemie płatności za wpis premium.

Już wiem z czego wynikał błąd. Uruchomiłem wpisy premium i nie zmieniłem w nich numeru na który należy wysłać sms-a. Dlatego zapłacił Pan za wpis zwykły i o trzymał taki kod. Mój błąd i moja strata dlatego gratis przenoszę wpis do premiowanych.

Był kupiony tylko jeden kod zwykły przez foxen.pl i widać, że dodał już swoją stronę. Nie widzę natomiast żadnej opłaty w systemie płatności za wpis premium.

Już wiem z czego wynikał błąd. Uruchomiłem wpisy premium i nie zmieniłem w nich numeru na który należy wysłać sms-a. Dlatego zapłacił Pan za wpis zwykły i o trzymał taki kod. Mój błąd i moja strata dlatego gratis przenoszę wpis do premiowanych.

Jednak zaufanie powróciło po szybkiej reakcji administratora :) Polecam serdecznie katalog, tanie wpisy, które z pewnością będą miały moc ;)

Rzetelny oraz terminowy copywriter dostępny tutaj:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności