Skocz do zawartości

Pozycjonowanie Dla Mega Zielonych

ZielonyJakNowy

Rekomendowane odpowiedzi

chodzi o pozycjonowanie beznakładowe (finansowo)

Na początku nie ma problemu , jednak dojdziesz do momentu kiedy jakieś pieniądze będziesz musiał przeznaczać na teksty, indeksery, blasty itp. Zdasz sobie sprawę że "już Ci sie nie chce" lub "nie masz możliwości zrobienia tego ręcznie". Ja właśnie w sposób PRAWIE beznakładowy się bawię . Polecam jak wyżej - blogi Zgreda, Lexy i Tego Którego Imienia się na Pio nie pisze czyli Kojotka_OX. Szukaj na blogach tematów pokrewnych wtedy się okaże że nie wszyscy są jednomyślni i musisz wybrać kierunek, ale tego/tej które miało inne zdanie nie skreślaj z lektury. Zapoznaj się z podstawowymi narzędziami - SeoQuake, majestic, opensiteexplorer, ahrefs . Zanim zadasz pytanie na forum - przeszukaj forum- bardzo możliwe że już się pojawiło . Jak chcesz pytać na forum - pytaj w dziale "dla początkujących" - nie wywołuje to takiej agresji wśród forumowiczów ;).Jak dłużej posiedzisz na forum spotkasz kilka dobrych duszyczek którym będziesz mógł wysyłać pytania na PW i chętnie odpowiedzą. Szczęścia ....

Jak ja zaczynałam się wdrażać w to całe pozycjonowanie to w pierwszej chwili myślałam, że ta czynność dotyczy dobierania ułożenia w łóżku.... :olaboga:

Przy jednej może być trochę monotonnie, przy kilku robi się ciekawiej .......;)

stronach? kobietach? wybór nalezy do Ciebie :)

jak zacząć pozycjonowanie jeśli jest się maksymalnie zielonym w branży.

Należałoby zacząć od optymalizacji strony pod kątem wyszukiwarek internetowych.

Seoptimer, Woorank, Structured Data Testing Tool, PageSpeed Insights...

Ze zdobywaniem linków bez konkretnej wiedzy radziłbym ostrożnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności