Skocz do zawartości

Forum Internetowe - Które Warto?

365mozliwosci

Rekomendowane odpowiedzi

nie ma takiej strony

:P no nie.. myślałem, że slang internetowy wypada znać zajmując się seo ;)

gazeta peel ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@up

klasyk podpowiada

w pozycjonowaniu wystarczy, że odpowiesz sobie na jedno zayebiście, ale to zayebiście ważne pytanie: "szukasz poziomu czy miejsca na link?" :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@UP

To nie ma być miejsce na link dla google, lubię dużo pisać, więc link ma być generalnie dla ludzi czytających forum.

a google przy okazji, ale na dalszym miejscu

więc szukam poziomu jakiegoś, a po za tym forum gazety chyba nie ma możliwości wstawiania grafiki do popisów

Przekaż mi 1.5% podatku https://inik.pl

@up nie wiem jak Ty ale ja wpisuje sobie w wyszukiwarkę np. forum ogólnotematyczne i wyskakuje mi ponad 21 stron po 10 wyników przy czym spokojnie da się wybrać koło 10-20 wartościowych miejsc :)
Prostszej metody nie znalazłem, a skoro Google Cię nie interesuje w pierwszej kolejności to o co tutaj chodzi :o
Na każdym z nich tak naprawdę będziesz mógł spokojnie wstawić "Podaruj mi swój 1% podatku" po wcześniejszej prośbie do moderatora :)
To nie jest stopka komercyjne, a więc ja nie widzę problemu :)

To jak nie chcesz wstawiać linku (nie na tym ci zależy głównie) to bodajże na forum interia.pl za każde wypowiedzi i codzienne logowanie dostajesz jakieś punkty. Te punkty możesz wymienić np. na graficzny banner w stopce na 30dni ;) możesz spróbować - nie wiem ile to ew. ruchu Ci może wygenerować bo nigdy nie próbowałem ale zawsze to jakiś pomysł.

A forum interii jest całkiem spore i pewnie ogólnotematyczne :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności