Skocz do zawartości

polki029

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was wszystkich Serdecznie

Od pewnego czasu zajmuje się realizacją stron internetowych najczęściej zbudowanych na systemie Joomla, szukam odpowiedzi na takie pytania jak moje strony mogą być jeszcze bardziej widoczne w sieci. Na tym forum natrafiłem na kilka fajnych pomysłów, które postaram się wdrożyć.

Najbardziej interesują mnie strony związane z przemysłem, obróbką skrawaniem, CNC, cięcie plazmą, wodą laserem, wodą - jest to specyficzny i specjalistyczny temat, który wymaga nie tylko wiedzy związanej z budowaniem stron www, pozycjonowaniem, e-marketingiem - ale również wiedzy inżynierskiej związanej z gałęziom przemysłu.

Z miłą chęcią postaram się podzielić swoimi dostrzeżeniami na temat pozycjonowania stron z mojej kategorii branżowej

Poszukuję użytkowników do wymiany linków, budowania systemu linków, pisania artykułów, użytkowników, którzy potrafią skrytykować, podpowiedzieć - sam służe pomocą na ile moja wiedza pozwoli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności