Skocz do zawartości

bony google adwords

sttorm

Rekomendowane odpowiedzi

witam!

spotkałem sie z rekalamami gdzie oferowane sa voucher google adwords w cenie za 9 zł /ma miec wartość 30 funtów/

czy ktos kupował tego rodzaju bon /w takich cenach/ i czy nie jest to jakas ściema.

W razie czego strata żadna ale pytania zawsze pozostają.

Czy możliwe jest iż ktos sprzedaje w tej cenie te bony???

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Kupony można aktywować na koncie do 30 czerwca 2006, po automatycznej zamianie, jeśli w konfiguracji na początku zaznaczyłeś, że chcesz płacić w PLN, zostanie dodane Ci do konta ok. 170 PLN.

Musisz aktywować pierwszą kampanię, która kosztuje 20 PLN. Jest to jedyna aktywacja jaką płacisz.

Koszt CPC min. wynosi 4 gr.

witam!

spotkałem sie z rekalamami gdzie oferowane sa voucher google adwords w cenie za 9 zł /ma miec wartość 30 funtów/

czy ktos kupował tego rodzaju bon /w takich cenach/ i czy nie jest to jakas ściema.

W razie czego strata żadna ale pytania zawsze pozostają.

Czy możliwe jest iż ktos sprzedaje w tej cenie te bony???

Drogo. Ja na ebayu kupiłem pakiet 20 voucherów za niecałe 30 zł. Wystarczy mieć konto na ebayu + paypala (trzeba mieć kartę kredytową np. tą z mbanku)

U mnie skierowane na strony znowu zaczeły działać po jakims tygodniu niedziałania. Mimo że nic nie zmieniałem.

Branża motoryzacyjna

Masz dziecko ? przejrzyj bajki dla dzieci , szególnie dla tych trudnych pobudliwych dzieci, wspieram hobbystycznie.

wcale sie nie dziwie

od kilku dni z uwagi na zawalenie rynku tanimi voucherami ceny tak poszly do gory ze az strach.

gdy tydzien temu na jedno hasło płaciłem 0.06 zł teraz jest to kwota 0,25zł

to samo jest ze skierowaną na strony. wycofałem ją bo nie wiem ile teraz by trza zapąłcić za 1000odsłon.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności