Skocz do zawartości

Blogi Nofolow

mundek

Rekomendowane odpowiedzi

witam

sory ale muszę zapytać bo chyba nie umiem znaleźć tematu.

chodzi o to czy opłaca się pisać blogi i komentarze do blogów, gdy obie formy są nofolow typu blox na gzecie.pl czy bblog na money

jakby padła konkertna odpowiedź to możnaby ten post skasować żeby nie zaśmiecał\

pozdrawiam

ps skoro zapytałem o blogi to może jeszcze nich ktoś podpowie o innych takich z nofolow jak choćby fora

WARTO !

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Widziałem taki myk. Na jednej ze społecznościówek kolo zakłada bloga, przekierowuje go na subdomenę w swojej firmowej domenie, nazwa bloga to jakiś anchor związany z jego branżą. Szukał SEOQuake wpisów z wysokim PR i follował je, dzięku czemu miał link dofollow z anchorem do swojej strony firmowej. Napierdzielał tymi linkami ostro aż w końcu właściciel bloga zmienił atrybut na nofollow i prawie wszyscy przestali się follować :)

Ciekawe czy są jeszcze takie platformy, które to umożliwwiają.

Ogólnie warto poszukać, przejrzeć seo fora, pomyśleć nad testem. Trochę info:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

też ostatnio daje linki w komentarzach i zauważyłem ostatnio że tak one wyglądają, a w head nic nie ma o nofollow

<a href="https://xxx.pl" rel="nofollow">https://xxx.pl</a>

czyli praca poszła na marne, ale chociaż może google uzna to jako jakieś naturalne linki.same follow były by podejrzane.

zgadza się?

Przekaż mi 1.5% podatku https://inik.pl

Na jednej ze społecznościówek kolo zakłada bloga, przekierowuje go na subdomenę w swojej firmowej domenie,
Kolo jest "geniuszem" skoro potrafi robić niemożliwe :glaszcze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

"Kolo jest "geniuszem" skoro potrafi robić niemożliwe"

Nie takie niemożliwe. Na wordpress.com możesz założyć bloga, a następnie przekierować go na swoją nową stronę. Jest to płatna opcja ale jest.

Być może google na swojej blogowej platformie też coś takiego oferuje. Tumblr chyba kiedyś coś takiego miał jak mnie pamięć nie myli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności