Skocz do zawartości

Http-Equiv I Przekierowanie

outlaw

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycjonuje sobie stronę X.pl. W jednym miejscu jeśli klienci mają zablokowany Internet to przekierowuje ich na stronę informacyjną po czym przez http-equiv przekierowuje na stornę docelową. Czy jak ustawię stronę docelową jako X.pl to wpłynie to na pozycjonowanie. Jeśli tak to czy na dobre czy na złe?

Internet klienta nie ma nic wspólnego z pozycjonowaniem stron.

Chyba, że strona klienta jest na serwerze u "klienta" tego co ma zablokowany internet, co wiąże się z tym, że serwer, co za tym idzie i strona nie jest dostępna dla zewnętrznych żądań HTTP :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@up jak kolega wyżej.. kupuję ten patent :P

a na poważnie to pewnie jakieś internety osiedlowe są, które po IP wyświetlają bana na internety tym, którzy nie płacą..

i teraz uwaga! prowadzimy biznes nie rozróżniając połączeń lokalnych od połączeń zewnętrznych..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Dopiero po chwili zrozumiałem o jakie internetu autorowi chodzi i też wyedytowałem swoją poprzednią odpowiedz ;)

Tak, czy inaczej internety klientów nie mają żadnego wpływu na pozycjonowanie, oczywiście nie biorąc pod uwagę wejścia, generowanie ruchu itd, ale to już jest całkiem inna beczka.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności