Skocz do zawartości

Spadek Odiwedzin Google, A Coraz Wieksza Ilosc Odwiedzin Robotow

Fohd.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moja strona to fohd.pl i zauwazylem nagly spadek z google. Z 1500 UU dziennie do 300 UU max. A za to wzrost ilosci odwiedzin botow z 100-200 do 12 tys dziennie i ta liczba dalej rosnie. Domena jest mloda bo ma dopiero 3-4 miesiace. Powinienem sie tym martwic? Uzywam wordpressa. Pozycjonuje strone dodajac ja do katalogow i rowniez przez GSA (tak mieszam) Jak temu zaradzic i czym to jest spowodowane? Hasla z pod ktorych bylo najwiecej wejsc, znajduja sie dalej na tych samych pozycjach. Statystyki z statpress na godzine 14:55

Witam, moja strona to fohd.pl i zauwazylem nagly spadek z google. Z 1500 UU dziennie do 300 UU max. A za to wzrost ilosci odwiedzin botow z 100-200 do 12 tys dziennie i ta liczba dalej rosnie. Domena jest mloda bo ma dopiero 3-4 miesiace. Powinienem sie tym martwic? Uzywam wordpressa. Pozycjonuje strone dodajac ja do katalogow i rowniez przez GSA (tak mieszam) Jak temu zaradzic i czym to jest spowodowane? Hasla z pod ktorych bylo najwiecej wejsc, znajduja sie dalej na tych samych pozycjach. Statystyki z statpress na godzine 14:55
i.imgur.com/8z39LWm.png

Obstawiam filtr... na dniach będzie ustabilizowany licznik na minus...

Ps. czas ładowania strony to koszmar...

Jak na minus?

Tak wiem ze ladowanie strony to koszmar... Pracuje nad tym.

Moja strona nie spadla w wynikach google. Zauwazylem ze te boty a dokladniej IP botow proboje sie zalogowac na strone tylko 1 raz i koniec.

Widocznie nieudolnie sobie z tym poradziłeś i zwiększyłeś czas ładowania. Elementów wpływających na to może być setki, a więc uporaj się z tym, a ruch wróci jeżeli twierdzisz, że pozycje są w dalszym ciągu na top tak jak były...

McAfee ostrzega że to podejrzana witryna :) -> "Podczas przeglądania tej witryny stwierdzono, że zawiera ona co najmniej jedną wprowadzającą w błąd informację."

Ja tez mam na jednej z stron spadek ruchu, pomimo ,że pozycje stoją na swoim miejscu. Ciepło się za oknem zrobiło... no i długi weekend robi swoje.

Źle masz skonfigurowanego GSA ;/ Czy kłopoty zaczęły się po 23 kwietnia

Nie, po 26 kwietnia nastapil spadek

Dziekuje wszystkim za informacje. Bede staral sie probowac jakos z tym sobie radzic. Jezeli macie jeszcze jakies sugestie i podpowiedzi to bym bardzo prosil

Sezonowość można określić w google trends

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności