Skocz do zawartości

Wskazówki Jakościowe Google

nikt.inny

Rekomendowane odpowiedzi

ale co zrobić jeśli dana strona
A) Zrobić to samo;

B) Nie robić tak samo;

c) Zgłosić do google < i tu możesz zacząć ponowną iteracje pętli poprzednich wyborów> ;

Wybór należy do Ciebie.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

1. adwokat-makowski.pl Strona rankuje w topie na wyrażenie kluczowe "prawnik gdynia",

2. a wystarczy się przejechać kursorem w stopce. Czy G tego "nie widzi", "nie chce widzieć", czy to tylko kwestia czasu jak taka strona dostanie filtr/bana?

ad 1 Rankuje na frazę związaną ze stroną. Byłby kłopot gdyby rankowała na "wywóz szamba Gdynia".

ad 2 A co takiego jest w tej stopce? Bo nic szczególnego nie widzę. Możesz mnie oświecić?

Strona ma w keywords napchane słów, bez sensu zresztą.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

ad 2

ma ukryty txt - w kolorze tła ;] sztuczka z lat '90 :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności