Skocz do zawartości

Zmiana Skórki I Zarobków

KamcioK

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Ostatnio zmieniałem skókę na WP. Przez tydzień miałem brzydką, ale zarobki skoczyły mi z złotówki dziennie do 3zł. Zmieniłem skórkę na ładniejszą, ale zarobki od 3 dni spadły mi do poziomu złotówki dziennie. :(

Czy powodem może być skórka czy za wcześnie panikuje?

Pozdrawiam

https://kamilkuczynski.com/kurs.html -kurs angielskiej wymowy: "7 zasad efektywnej nauki angielskiej wymowy"

Jasne, że tak.

Jeśli skórka jest skromna, bez wodotrysków, a reklamy przyciągają uwagi, będą klikane chętniej.
Jeśli skórka jest okazała, z wizualnymi udziwnieniami, a reklamy na jej tle wyglądają mniej atrakcyjnie, będą klikane rzadziej.

wygląd, kolorystyka, układ reklam i wiele innych czynników ma znaczenie. Taki mój przykład z ostatniego czasu: mam dwie małe stronki o tej samem tematyce ale różnych skórkach, jedna ma 200uu dziennie druga ok. 60uu. Ta z mniejszym ruchem potrafiła zarabiać więcej (teraz, po testowaniu i zmianach już jest inaczej) :) Także testu różne rozwiązania, zmieniłeś wygląd, to teraz dobierz najlepsze rozwiązania dla reklamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności