Skocz do zawartości

Witam Wszystkich - Fakty I Prośba :)

InCoper

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów,
mam pytanie jest tutaj ktoś konkretny co potrafi pozycjonować strony? :)

Znalazłem się na tym forum bo to już chyba ostatnia deska ratunku. Aktualnie współpracowałem z firmą Sunrise System i bardzo tego żałuję. Może nakreślę krótko temat, po roku czasu pozycjonowania przez w/w firmę jest całkowity brak efektów. W praktyce wygląda to tak, przysyłają raporty gdzie według nich strona jest na miejscach średnich 7 - 10, a w praktyce jest na miejscach 15 - 20 (monitorowałem przez webpozycja oraz narzędzie google webmaster) w każdym z przypadków ewidentnie wskazuje, że pozycje są inne. Sam również sprawdzałem ręcznie w googlach przez komputery oraz urządzenia mobile. Po prośbie aby przysłali pełen raport z danych słów kluczowych, przysłali 4 zrzuty ekranu i powiedzieli, że więcej nie mają. Drążąc temat stwierdzili, że oni nie biorą średniej z całego miesiąca tylko z 4 dni w miesiącu z każdego z tygodnia. Nie wspominając, że przed podpisaniem umowy pytałem o to czy średnią wyciągają z pełnego miesiąca, oczywiście usłyszałem tak, no niestety okazało się inaczej...

... Drążąc ponownie temat zapytałem a co jest warunkiem, że biorą np. pozycję z środy z godziny 13.54 a nie np. z czwartku 16.25 - oczywiście odpowiedź, że to nie oni robią tylko ich robot wybiera (szkoda, że zawsze niekorzystnie dla mnie). Przesyłałem im raporty z google, dostałem odpowiedź, że google ma złe wyniki oni mają prawidłowe bo mają centra w Warszawie, Poznań i gdzieś tam oraz że jak sprawdzam pozycję u siebie w Krakowie (gdzie zleciłem pozycjonowanie ze słowem Kraków) to u mnie mogą się nie wyświetlać pozycje w pierwszej 10 ale w Szczecinie będą nawet na 5 miejscu, zapytałem więc a po co mi ktoś ze Szczecina czy Gdańska jak ja pozycjonuje specjalnie ze słowem kluczowym Kraków, jak bym chciał być wypozycjonowany w Szczecinie brał bym słowo kluczowe Szczecin - na takie pytanie brak odpowiedzi - absurd. Dużo można by jeszcze tutaj napisać - ale stwierdzam, że szkoda marnować czas i przestrzegam jak ktoś chce podpisać z nimi umowę szkoda pieniędzy.

Wracając do tematu, potrzebuję wypozycjonować stronę drukc(kropka)pl. Na nowe słowa kluczowe wizytówki Kraków, wizytówki Warszawa, drukarnia cyfrowa Kraków, drukarnia cyfrowa Warszawa. Proszę o informację czy jest ktoś chętny podjęcia tematu. Interesuje mnie uzyskanie wyników w piątce. Tylko takich wyników aby były widoczne w Krakowie i Warszawie ;) Proszę o kontakt na studio(małpka)inciti.pl.

witaj.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności