Skocz do zawartości

Filtry To Normalna Rzecz W Pozycjonowaniu ?

tobeadv

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ostatnio pomagałem - Krzyśkowi znaleźć się w Wawie :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Taa a potem kelner przynosi rachunek na 7 stów :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

przy takim podejściu G do linków przychodzących, gdzie filtr można dostać za damski ch*j, taktyka stawiamy kilka/kilkanaście stronek i wbijamy je w topy, jest jednym z sensowniejszych rozwiązań. spójrzcie na topy na link , czy np link, koleś stawia kilkanaście stronek na darmowych szablonach, wbija je na chama spamem i ma w d.pie wytyczne G, jak polecą, postawi kolejne z dodatkową literką czy myślnikiem. To coraz popularniejsza praktyka na konkurencyjnych lokalnie frazach.

Zgadza się , małe strony na parę fraz / słów kluczowych mozna tak robić , natomiast wysoka konwersja z takich satelitek to bajki . Spróbuj co chwila podmieniać jakiś ecommerce z kilkuset produktami, gdzie długi ogon to około 1000 fraz .

PS

Zamawiałbyś ponownie usługi serwisowe w przypadku jak nie ma strony przez którą się kontaktowałeś dwa miesiące wcześniej ? ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Spróbuj co chwila podmieniać jakiś ecommerce z kilkuset produktami, gdzie długi ogon to około 1000 fraz .

Żaden problem - do Wordpressa jest odpowiednia wtyczka :) postawienie takiej satelitki to 5-10 minut :) wchodzi w topy w meisiąc-dwa :) Niektore takie satelitki mają po 600-900 produktów :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

do Wordpressa jest odpowiednia wtyczka

No mam ją :D - tylko ja pisałem o ecommerce i o wyciągnięciu LT :D , że nie wspomnę o wiarygodności "sklepu" . Wątpie aby ktokolwiek poważny zamawiał usługę z tych wentylacyjnych satelitek z podanego przykładu bo z obserwacji kilkunastu ludzików wiem, że uzyszkodnicy coraz bardziej zwracają uwagę na wygląd i funkcjonalność stron ...

Zamawiałbyś ponownie usługi serwisowe w przypadku jak nie ma strony przez którą się kontaktowałeś dwa miesiące wcześniej ? ;)

Ideologia. Nie ma innych stronek jak tylko Twoje, więc co wybierze?

Ponadto akurat w tym przypadku klient się wiąże na dłużej (serwis) a nie zamawia nic nowego bo już ma. Rozbudowywać będzie też u tego samego bo na co mu nowa firma. Ciekaw jestem czy G. sobie z tym poradzi. Musiałby blokować TOP dla stron, które są w sieci poniżej określonego czasu.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nie ma innych stronek jak tylko Twoje

Nie ma takiej opcji dla żadnej frazy ;)

Ponadto akurat w tym przypadku klient się wiąże na dłużej (serwis) a nie zamawia nic nowego bo już ma

No własnie ;) a dodatkowo klienta trzeba "złowić" "na dłużej" a takiego nie złowisz byle jaka stronką :(

Ciekaw jestem czy G. sobie z tym poradzi

Google nie poradzi - poradzi sobie rynek ...

W przypadku lokalnych usług nie poradzi sobie rynek. Koleś zamawia hydraulika, malarza, pranie dywanu i zaraz o nim zapomina. Jak będzie potrzeba to sobie wygugluje. Jak nie będzie Cię w TOP zapomni, że istniałeś. Ludzie nie zapamiętują namiarów na pierdołowate usługi bo Google za nich myśli.

12 lat robię w lokalnych usługach ;)

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

nie poradzi sobie rynek

Zapytaj Pawła o usługi remontowe :D to sie dowiesz jak sobie rynek poradził. Jak ktoś dobrze swoje robi na rynku lokalnym to tak naprawdę nie potrzebuje googla .

Beer, w tym przypadku nie masz racji. Ale nie pierzesz dywanów czy nie malujesz mieszkań więc rozumiem to ;)

Jak ktoś dobrze swoje robi na rynku lokalnym

a takiego nie złowisz byle jaka stronką :(

Sam sobie przeczysz ;) Jeżeli ktoś jest dobry na rynku lokalnym to nie potrzebuje nawet strony bo roboty ma tyle, że nie potrzebuje nowych klientów. Nie oszukujmy się - Ci, którzy liczą na klientów w usługach lokalnych związanych z usługami budowlanymi są albo świeżo powstałą firmą albo po prostu nie znają się na robocie. Właśnie windykuje jednego "budowlańca", który nie ma z czego faktur zapłacić, bo chyba klient z neta był niezadowolony...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Chyba Nigdy nie zatrudnię firmy usługowej, która jest w topie. Dla mnie osobiście jest to żadna rekomendacjia liczy się tylko polecenie. Od lat niezawodny schemat wyboru.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Sam sobie przeczysz

Nie, nie przeczę - pisałem to w kontekście "regulacji rynkowej" . Co do wymogów dotyczących posiadania strony to dobrze ją mieć uwzględnioną na wizytówce na przykład aby klient z "polecenia" mógł przynajmniej na nią zerknąć ;) , no i procentuje to jakby łatwiejszym poleceniem innym klientom, co niekoniecznie przekłada się na SERPy bo polecenie następuje drogą mailową.

Od lat niezawodny schemat wyboru.

Dlatego czekam już prawie 1,5 roku na jednego speca od remontów ;) - nie ma strony ale kolejka do niego jest masakryczna (podobnie jak w jednej restauracji gdzie czeka się na rezerwacje stolika 2 lata ...) :D

Chyba Nigdy nie zatrudnię firmy usługowej, która jest w topie. Dla mnie osobiście jest to żadna rekomendacjia liczy się tylko polecenie. Od lat niezawodny schemat wyboru.

Wszystko pięknie jak nasz czas i wybór, ale jak zapcha ci się kibel, to będziesz wydzwaniał po znajomych aby polecili ci hydraulika, czy szukasz na szybko jakiego szpenia w necie który jest akurat wolny, a czekać nie możesz bo gó*no masz już na ostatniej prostej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności