Skocz do zawartości

Filtry To Normalna Rzecz W Pozycjonowaniu ?

tobeadv

Rekomendowane odpowiedzi

ale jak zapcha ci się kibel,

Wtedy przydaje ci się praktyka z karnego przepychania kibli w wojsku :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wszystko pięknie jak nasz czas i wybór, ale jak zapcha ci się kibel, to będziesz wydzwaniał po znajomych aby polecili ci hydraulika, czy szukasz na szybko jakiego szpenia w necie który jest akurat wolny, a czekać nie możesz bo gó*no masz już na ostatniej prostej

Ogólnie w domu kible się nie zapychją, intalacja kanalizacyjna (jak i inna) została poprawnie zrobiona przez sprawdzonego fachowca z polecenia. Jeśli trafi się takie nieszczęście to potrafię sam przepchać prawie każdą rurę/dziurę/otwór. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

to potrafię sam przepchać prawie każdą rurę/dziurę/otwór.
jakby co, to w Lidlu widziałem specjalistyczną linkę do przepychania kibla z kamerką (199 zł) i bez (78 zł)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

specjalistyczną linkę do przepychania kibla z kamerką

Tyle, że w takiej kamerce gó**o widać.

A wracając do speców od remontów to przewinęło się ich trochę u mnie przez ostatni rok, jednych mógłbym polecić a innych sam na starcie z domu wyrzucałem. Przyszło dwóch gości ściankę z regipsów stawiać i pytają się mnie czy mam nóż do regipsów. Teraz całą wykończeniówkę robię sam (po parę godzin dziennie - hobbystycznie bo mi się to spodobało ;) ) i żaden spec nie zrobi Ci tak jak zrobisz sobie sam, ale trzeba być cierpliwym i mieć na to warunki, że możesz sobie pozwolić na wyłączenie pomieszczenia z użytku na np. miesiąc. Teraz jedyny z fachowców jaki do mnie przychodzi to elektryk.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ty chciałeś w sraczu widzieć co innego ? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ty chciałeś w sraczu widzieć co innego ? :D

Zależy jaka była impreza i co nawrzucał ;-)

Bing.com jest szybszy, daje lepsze wyniki. Mniej szpieguje.

Google uczy, Google radzi, Google nigdy nas nie zdradzi.

@up bo szkodliwość linków maleje wprost proporcjonalnie do ilości spożytego trunku % przez osobę dodającą przedmiotowy link..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Każdy link jest szkodliwy

Ja robię tak, że link nie szkodzi.

ma raczej na myśli spamowanie wyników wyszukiwania przeróżnymi domenami z ... czym, z linkiem do domeny głównej?

Czytanie ze zrozumieniem się kłania panowie, wiem, że dla niektórych to wielki wysiłek, ale nie ma co zdań z kontekstu wyrywać. Jeżeli spamuje się inne domeny a nie docelową to jak mogą linki do docelowej szkodzić jeżeli ich nie ma?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

IMHO wszystko sobie wyjaśniliscie włącznie z tym kto ma dłuższego.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności