Skocz do zawartości

Katalog Stron Stronarnia

Stronnik

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Umieściłem 4 linki na stronie głównej katalogu do ostatnio komentowanych i równocześnie najlepiej ocenianych wpisów witryn internetowych.

Czy to zachęci użytkowników do częstszego pisania komentarzy?

Mile widziane komentarze w katalogu zawierające powyżej 100 znaków.

• 1 miesiąc temu...

Chciałem dodać wpis płatny za 1zł, ale po zapłaceniu dodanie wpisu nie jest możliwe. Najpierw pokazuje, że opis musi mień minimum 300 znaków, później przy dodawaniu wyskakuje okno, że musi mieć 1500 znaków. Gdy napiszę nawet te 1500 znaków, to nie można dodać gdyż wyskakuje że opis może mieć maksimum 300 znaków.

Jaki opis się nie zrobi nie można dodać strony. Daję sobie spokój...

logo.pngOdwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców.

MichaelloClass przepraszam, mój błąd :( dla wpisów gold miałem poprawnie ustawione, tylko dla premium było pozamieniane miejscami. Wpis premium to od 300 do 1500 znaków. Spróbuj teraz dodać, jako darmowy wpis, a w miejscu na link zwrotny wpisz czas opłacenia premium, żebym wiedział że to Twój wpis :)

• 5 miesięcy temu...

Tak, to już jutro pierwsze urodziny katalogu :) Domena przedłużona, więc katalog nie zniknie. Przez ten czas katalog nie zyskał PR, ponieważ powstał już po ostatniej aktualizacji. Ostrożne pozycjonowanie pozwoliło uniknąć filtra od Google,

Dziennie staram się zatwierdzać do 5-ciu stron. Zapraszam do dodawania nowych wpisów, oczywiście unikalne poproszę :)

namelessone we wpisach płatnych mam ustawione odpowiednio 10 i 15 słów kluczowych i powinno dać się wybrać z listy słów, jeżeli nie znajdziesz odpowiednich słów w katalogu to zawsze je możesz zasugerować, dla wpisu płatnego odpowiednio więcej.

Opis z boku o sugerowanych 6-ciu słowach kluczowych dotyczy tylko wpisów zwykłych (bezpłatnych). Ten opis "Zasugeruj słowa kluczowe: max 6 słów" z boku ustawiłem na sztywno w szablonie pliku językowego katalogu, być może jest lekko mylący dla dodających wpisy premium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności