Skocz do zawartości

Ile Można Zarobić?

Kevintbg

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie zaczynają denerwować reklamy wyświetlane na stronach finansowych, są to reklamy z kredytami, lokatami, kontami bankowymi. Ale użytkownik który kliknie w taką reklamę jest od razu przekierowywany do wniosku w którym są z 4 pola do wpisania danych, kawałek regulaminu i jeden przycisk z wysłaniem zgłoszenia- nic więcej do kliknięcia, kto to zobaczy, a nie chce wysyłać wniosku od razu ucieka z reklamy. Przez to takie reklamy mają dużo nie zliczanych klików.

Mnie zaczynają denerwować reklamy wyświetlane na stronach finansowych [...]
Możesz powiedzieć jaki związek ma twoja wypowiedź z tematem tego wątku ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mnie zaczynają denerwować reklamy wyświetlane na stronach finansowych, są to reklamy z kredytami, lokatami, kontami bankowymi. Ale użytkownik który kliknie w taką reklamę jest od razu przekierowywany do wniosku w którym są z 4 pola do wpisania danych, kawałek regulaminu i jeden przycisk z wysłaniem zgłoszenia- nic więcej do kliknięcia, kto to zobaczy, a nie chce wysyłać wniosku od razu ucieka z reklamy. Przez to takie reklamy mają dużo nie zliczanych klików.
no chwilówki to plaga.
wszędzie tego pełno mozna na tym zarobic.. ( inaczej ludzie by tego nie robili)
ale rynek jest obsadzony niczym blokowisko w dilerów trawy....

Witam

Mam do was małe pytanie. Mianowicie ile można zarobić (adsense) na blogu z silnikiem wordpressa poświęconym tematyką finansów?

Pozdrawiam

Nie wiem ile można zarobić, ale u nas rynek, jeśli można to tak nazwać jest już przesycony. Może spróbuj przetłumaczyć bloga na niemiecki i tam uderz. Stawki w UK, czy D są wielokrotnie większe niz u nas, a i konkurencja mniejsza.

Witam

Mam ....

Nie wiem ile można zarobić, ale u nas rynek, jeśli można to tak nazwać jest już przesycony. Może spróbuj przetłumaczyć bloga na niemiecki i tam uderz. Stawki w UK, czy D są wielokrotnie większe niz u nas, a i konkurencja mniejsza.

Sorry ale dawno nie czytałem dawno takiego kretynizmu? A co Niemca czy angola interesuje rynek finansowy w Polsce, tak samo jak co polaka interesuje ocena przedstawienia teatralnego w Lubece

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności