Skocz do zawartości

Panel Na Vps

enimen

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Osobiście preferuję ISPconfig3 i ten polecam z darmowych. W sumie to nawet preferuję go bardziej niż Cpanel i DirectAdmin :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 6 miesięcy temu...

To ja jeszcze bardzo odgrzeje kotleta i zapytam czy ktoś używa CWP dla Centos ? 

Z tego co widzę to obecnie wspierają tylko wersję 6. Z tego co widziałem w demo które jest dostępne, to dość sporo opcji tam jest. 

Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT ;)

Apple = mac-world.pl

Testowałem i miał jakiś tam BUG i mi się nie spodobał. Obecnie chyba najlepszym z darmowych jest VestaPanel.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Chciałem kupić cPanel albo DA ale stwierdziłem, że dla moich potrzeb to raczej jest trochę bez sensu. 

Czy w VP można zmieniać wersje PHP dla konkretnej domeny ? Z tego co widziałem w demo to niewiele tam jest opcji, ale pewnie więcej robi się przez SSH ?

Ewentualnie czy możesz coś jeszcze polecić ? 

Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT ;)

Apple = mac-world.pl

w fabrycznej VestaPanel nie ma wyboru wersji PHP, bo PHP jest jedno. Jedynie jest wybór czy moduł apacha lub CGI.

Jak chodzi o centosa, to są jakieś autorskie zmiany: https://forum.vestacp.com/viewtopic.php?t=10854

Ten: https://www.ispconfig.org/ ma wybór wersji PHP :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 4 miesiące temu...
Dnia 9.02.2017 o 18:22, D7ock napisał:

Z darmowych paneli polecam ISPconfig.

Wspiera bezobsługowo certyfikaty SSL Let’s Encrypt  ?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Faktycznie ISPconfig 3 też wspiera Let’s Encrypt, tak jak Pisałeś.
Jednak sam panel ISPconfig 3 jest "specyficzny", więc trzeba się go nauczyć :) 

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności