Skocz do zawartości

Drugie Życie Portalu Obywatelskiego

jestdobrze

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś czas temu popełniłem portal obywatelski (livecity pl), który miał postawione przed sobą szczytne cele, ale niestety nie zostały one zrealizowane i takimi pewnie już pozostaną. Szkoda mi jednak projektu, w który włożyłem sporo pracy i pomyślałem, czy może wykorzystać go do nieco innych celów niż pierwotnie zakładałem.

I tu pytanie do Was, bo nie chciałbym znowu robić coś sobie, a muzom. Czy ten portal może zostać, po drobnych modyfikacjach (dodanie właściwych kategorii w blogu) wykorzystany do zamieszczania tekstów (oczywiście nie precle) jak np. Sbart.pl

Pytanie wynika stąd, że strona mimo że projekt ma już 5 lat dalej ma PR0. W dodatku jest tak zbudowana, że każda miejscowość ma swoją subdomenę, a co za tym idzie mogą tworzyć duplicate content. Dodane wpisy ogłoszeń, czy firm ukazują się tylko w swoich miejscowościach, ale blog pokazuje się wszędzie.

Kalkulator dni roboczych - jak obliczyć ile jest dni roboczych w danym miesiącu.

Za duża już jest konkurencja w serwisach gdzie można dodac swój tekst za darmo.
Wiec wymień z 10 takich które między sobą konkuruja.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności