Skocz do zawartości

Drugie Życie Portalu Obywatelskiego

jestdobrze

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Nie musi być zaraz tabun, ale żeby zachęcić do korzystania zmieniłem nieco wygląd strony. Posty wstawiane w ramach dziennikarstwa obywatelskiego są teraz bardziej eksponowane, choć przyznam, że pierwotnie nie o takie wpisy mi chodziło :)

Subdomeny zostawiłem, ponieważ są bardzo istotne jeśli chodzi o duplicate content. Cały portal to w sumie kilka tysięcy niezależnych, odseparowanych od siebie portali. Ogłoszenia, blogi, katalogi firm itp. wyświetlane w warszawa.livecity.pl nie będą widoczne w krakow.livecity.pl

Dzięki temu unika się tak ponoć nielubianego przez gogle dc.

Wchodzę na https://livecity.pl/newsy-2 a tu ostatni wpis sprzed pół roku. Jak widać za darmo nie znaczy, że zaraz tabun chętnych rzuci sie do dodawania wpisów :D

Kalkulator dni roboczych - jak obliczyć ile jest dni roboczych w danym miesiącu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności