Skocz do zawartości

Bony adwords - protest google?

Rekomendowane odpowiedzi

Pojawiają się na forum posty, że jesli w Ad words założy się kilka kont z jednego IP dla reklamy jednej witryny to ban gotowy. Czy w związku z tym jesli założe konta z różnego IP np. z mojego domowego kompa i z 10 różnych innych miejsc to nic się nie stanie? Czy to chodzi o IP czy raczej o promowanie jednej stronki z nienaturalnie wielu różnych kont ad words i to jeszcze wszystkich zasilanych promocyjnymi bonami? :unsure:

• 3 tygodnie później...

Witam, tak jak wy od paru dni powtarza słowa typu k**** mać, ja pi***** i inne tego typu znaki przestankowe. Mianowicie chodzi mi o sytuacje w adwords. Każdy z nas kupował bony, jedni mniejsze, inni np. jak ja większe

Witaj,

Jestem w podobnej sytuacji od 28.06.2006

Wszystkie konta poblokowane - zero informacji o przyczynie.

Zero maili lub uwag - nic -zupełnie nic - cisza - i brak reklam :-(

Wnioslem wplate 40zl i mam nadzieje za wplata odblokuje konto.

Czy wogole zostanie przyjęta? czy odblokuje?

Jak myślicie?

Pozdrawia

Piotrek

a ja co ciekawsze zauwzylem ze na jednym z kont na którym wyczerpala sie kasa i wyswietlanie dla wynikow zostało zablokowane - nagle jakies 3 dni temu widzę tutaj na forum reklamę swoją skierowaną dla testów na forum.

No kurde jak byla kasa to sie nie wyswietlała jak kasy nie było to się wyświetlała.

Nawet za to zapłaciłem i jakoś stan konta się zgadzał, więc nie zabardzo to rozumiem, nagle mniej kasy poszło na kliki w wynikach wyszukiwania i znalazła się kasa na emisje reklam skierowanych na stronę ?

Skąd takie cudo :blush:?

Fakt duzo klikow nie było bo całe 70 kilka na pio chyba 6 klikow.

No ale przy koncie bez kasy to zawsze coś

a ja co ciekawsze zauwzylem ze na jednym z kont na którym wyczerpala sie kasa i wyswietlanie dla wynikow zostało zablokowane - nagle jakies 3 dni temu widzę tutaj na forum reklamę swoją skierowaną dla

A dokonałeś minimalnej wpłaty 40zł?

Pozdrowionka

nie, nie placilem zadnej kwoty.

Ale uplynelo okolo 3 tygodni jak tamto konto przestalo wyswietlac reklamy nawet dla wynikow - stan ujemny.

Nagle przez jakis czas zaczelo serwowac reklamy na strony.

teraz nadal mam ten problem ze z bonow lecą reklamy w wynikach na stronach zero.

O Edyta wielka :blush: widze ze serwuje mi reklamy na strony :D)) bo widzialem znowu swoją reklamę na forum w tym temacie.

Czyli poleciala reklama z bonów na strony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności