Skocz do zawartości

Fenomen Utrzymania Się Serwisu Z Toplistami...

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to jest możliwe...

Polecam melisę (może Beer ma fotkę) oraz relaks w zacnym towarzystwie.

A potem do pracy!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Polecam melisę (może Beer ma fotkę)

Ja to mam na "rozluźnienie" :D

i27bli.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Może nie z samej Centrali, ale i tak sporo ich TU siedzi

Więcej tu ich siedzi co aspirują do centrali. Wiesz jak to jest gdy Polak chce awansować. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Polecam melisę (może Beer ma fotkę)

Ja to mam na "rozluźnienie" :D

i27bli.jpg

Ten burbon jest tak niedobry, że aby dało się go wypić, jankesi przed butelkowaniem puszczają go przez węgiel. Duzi chłopcy uderzają do górali w spódniczkach po prawdziwą Whisky ;)

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

E jak dla mnie to najlepsza wóda na myszach (może dlatego, że na wyższą półke mnie nie stać). A puszczanie przez C ma sens, weź pod uwagę, że nawet w maskach p/gaz filtr wykonany jest właśnie z węgla, żaden syf się nie przeciśnie. :)

Najlepszy to był bimber miodowo-cytrynowy produkcji niestety zmarłego teścia mojej kuzynki .... Za cholerę mi taki nie wychodzi :(

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A po co wy takie dziwne mikstury pijecie? Czystej nie znacie. Nie ma to jak czysta z lodówki i lepszej na świecie niż u nas nie znajdziecie. Bimberek był dobry, tylko już niewielu potrafi dobry bimberek zrobić.

A wracając do tematu. Przecież Toplisty są bardzo wartościowe. User wiele się z nich dowiaduje. Ja np. dowiedziałem się kiedyś jak tam wstawić link - to była naprawdę wartościowa wiedza ;) A na serio te wszystkie wytyczne można sobie wydrukować i (Y) podetrzeć. Jeszcze się nie nauczyliście, że przez wytyczne G kryje swoje wady. Jak G o coś prosi (czyt. pisze wytyczne), zrób na odwrót i sprawdź czy to działa.

Wniosek jest jeden - zamiast pisać content na stronie, postaw setki toplist.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności