Skocz do zawartości

Piramida Linków

jamcito

Rekomendowane odpowiedzi

@up

A teraz pomyśl sam trochę czy jak będziesz linkował zaplecze sianem to będzie z tego moc czy nadal siano ? czy może nawet osłabisz jeszcze bardziej stronę docelową. Zauważ że google ma problem ze zbyt dużą ilością linków i dla tego zmienił algo aby ilość nie stanowiła najważniejszego czynnika w pozycji w serpach, wysil się trochę w pozyskiwaniu tematycznych linków a {G} nagrodzi cię odpowiednia pozycją w serpach.

wysil się trochę w pozyskiwaniu tematycznych linków a {G} nagrodzi cię odpowiednia pozycją w serpach.
Akurat nie o to mi chodziło, żeby się nie wysilać. Zauważyłem, że duży ogólnopolski serwis, pozycjonuje się na lokalne frazy (takie jak moje). Wydało mi się to dosyć dziwne. Przeglądając ten serwis znalazłem link do strony konkurencji, ale w formie adresu www. Podejrzewam, że to właśnie moja konkurencja linkuje ten serwis pod lokalne frazy licząc, że wzmocnią ten link do siebie i to przełoży się na wyniki ich stronki. Zastanawiałem się, czy takie działanie ma w ogóle sens.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności