Skocz do zawartości

Bardzo Słabe Ctr - Strona Ala Kwejk

bredek

Rekomendowane odpowiedzi

A czego się spodziewałeś z tej tematyki. Kokosów?

spodziewał się że w meisiąc zarobi na bentka ale niestety lada moment dostanie bana i sie skończy.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Z jakiej tematyki? Przecież jej nie zdradziłem - content jest dość wartościowy, a strona unikalna - nie jest to typowa strona ze śmiesznymi obrazkami...

TAK, spodziewałem się kokosów - jednak nie jest źle nawet z takim CTR, chciałem się tylko dowiedzieć jakie inni mają na takich podobnych stronach...

spodziewał się że w meisiąc zarobi na bentka ale niestety lada moment dostanie bana i sie skończy.

Na bentka może nie... Skoro wszystko jest zgodne z regulaminem, dlaczego twierdzisz że dostanę bana? W adsense działam już dobre kilka lat - przerobiłem masę rożnych stron i za każdym razem jak jest coś niezgodne to blokują tą konkretną stronę, która naruszyła zasady z podaniem przyczyny - po dostosowaniu się do regulaminu można zgłosić ponownie stronę i wyświetlać na niej reklamy... :)

Bardzo Słabe Ctr - Strona Ala Kwejk

koledzy dobrze mówią bardzo słabe CTR bo bardzo słaba strona.

Kwejk i demotywatory to też słabe strony?

Nie wiesz kto do Ciebie dzwonił? Sprawdź w największej bazie numerów telefonów: https://czyj-numerek.pl

Przeanalizuj skąd oba portal emają ruch to wtedy zrozumiesz w ktora stornę uderzyć z rozwojem swojego serwisu.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Spoko, niektórzy lubią sobie zrzędzić na pio - zaczyna to być strasznie męczące

masz taki ctr bo taki jest profil strony, na którą sie wchodzi oglądać obrazki bez planów na poszukiwanie produktów lub usług, które chce się kupić lub skorzystaćd

dodatkowo użytkownicy dobrze znają layout i kierują wzrok tylko w jednym kierunku

pozdrawiam

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Skoro wszystko jest zgodne z regulaminem, dlaczego twierdzisz że dostanę bana? W adsense działam już dobre kilka lat - przerobiłem masę rożnych stron i za każdym razem jak jest coś niezgodne to blokują tą konkretną stronę, która naruszyła zasady z podaniem przyczyny - po dostosowaniu się do regulaminu można zgłosić ponownie stronę i wyświetlać na niej reklamy... :)

A jak dostosujesz stronę w zakresie zgodności z prawami autorskimi? Wyczyścisz z wszystkiego, czego nie zrobiłeś własnoręcznie sam?

Czy może masz tam wyłącznie unikalne treści, nigdzie indziej w internecie niepublikowane, niełamiące praw autorskich?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności