Skocz do zawartości

Błędne Wyświetlanie Adresu

bagi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od kilku dni jestem w trakcie tworzenia nowego forum. Wszystko idzie dobrze google zindeksowało już forum ale mam jeden problem.

Nie będę podawać adresu forum ale sprawa wygląda dziwnie ponieważ forum znajduje się pod adresem xxx.pl natomiast po wpisaniu w google info:xxx.pl pojawiają mi się dziwne informacje tzn. Nazwa forum jest ok ale adres już się nie zgadza ponieważ pokazuje mi się coś takiego untoldthegame.com/?click=xxxx (xxxx - tu są liczby) i nie wiem co mam z tym zrobić.

Udało mi się wy googlować, że poprzedni właściciel domeny prowadził pod nią forum internetowe i że dodawał forum do katalogów.

Forum zostało postawione na IP.Board (posiadam licencje)

Czy ktoś mógłby mi coś poradzić?

Pozdrawiam,

Arkadiusz

Zweryfikuj serwis w google dla webmasterów GWT.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności