Skocz do zawartości

Plugin Za Email Oraz Problem Z Wtyczkami

DROŻDŻU

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Mam stronę sprzedażową na wordpresie i udostepniam darmową wersję kusu. Szukam pluginu lub jakiegoś innego rozwiąznia aby udstępnić ten kurs dopiero po wpisaniu maila.
W ten sposób chcę budowac bazę adresową. Ktoś może mi pomóc w tej kwestii bo szukałem ale nie znalazłem.

Druga sparawa

Ostatnio przeniosłem się na nowy hosting, wszystko wydawało się być ok lecz problem szykbo wyszedł, nie mogę zainstalować żadnej wtyczki, przy pobraniu pokazuje się taki komunikat:

Pobieranie paczki instalacyjnej z https://downloads.wordpress.org/plugin/shortcodes-ultimate.zip

Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /home/seoshow/domains/hanamistudio.pl/public_html/wp-content/uploads/shortcodes-ultimate.tmp because No such file or directory in /home/socz/domains/hanamistudio.pl/public_html/wp-admin/includes/file.php on line 155

Warning: unlink(/home/seoshow/domains/hanamistudio.pl/public_html/wp-content/uploads/shortcodes-ultimate.tmp) [function.unlink]: No such file or directory in /home/socz/domains/hanamistudio.pl/public_html/wp-admin/includes/file.php on line 479

Proszę o pomoc i poradę.
Pozdrawiam Daiwd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności