Skocz do zawartości

Kilka porad jesli mozna...

CezaryCezary

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam stronke od znajomej ciotki do wypozycjonowania dorota.prv.pl, wiem ze z prv bedzie trzeba wywalić, dodac do katalogów, tylko sie zastanawiam czy jedna stronka to nie za mało?

I czy za wstępne wypozycjnonowanie czyli katalogi płatne 5szt po 10zł i kilkadziesiąt darmowych suma 400zł to nie za mało razem z kosztami domeny np info i jakis tani serwer. I zastanawiam sie nad frazami, moze pomoc ? coś takiego niezbyt popularnego w google by chociaz na 3 stronce była w wyszukiwarce.

I jak sprawdzic czy byla dodana np do onetu lub wp, (w google wiem)?

Pytam bo dopiero zaczynam dział pozycjonowania i kiedyś trzaba zacząć od czegoś i fajnie by było

troche kaski z tego mieć również :D

Z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam

I jak sprawdzic czy byla dodana np do onetu lub wp, (w google wiem)?

Wpisz w wyszukiwarkach www.dorota.prv.pl...

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

:) dawno się tak nie uśmiałem :) i to nie za sprawą samego tematu, tylko za sprawą strony którą chcesz pozycjonować. Mój niespełna 2 letni kuzyn włada lepiej j. polskim od autora tego tekstu :) mój ulubiony fragment to:

W Polsce nie ma żadnej pomocy i nie ma żadnej choroby.

Co do tematu to wybacz, ale nie rozumię o co Ci chodzi. Chcesz wziąc 400 zł za to by być gdzieś na 3 stronie wyników na niezbyt popularną frazę :) - polecam wykombinowanie jakiegoś zmyślnego neologizmu na który bez pozycjonowania będziesz miał 1. pozycję w G - wtedy możesz śmialo skasować 1000 zł ;)

CezaryCezary skoro zaczynasz pozycjonowanie to ciesz sie ze poza możliwością nauki cokolwiek na tym zarobisz :) pamietaj ze za firewallem za nauke sie płaci :)

No i pytanko czy pozycjonowanie tylko w polskim Internecie ?

Parkietland oferuje parkiety i podłogi egzotyczne.

Dysponujący pokojami jedno, dwu, trzy i cztero osobowymi Dom Pomocy Społecznej Parkosz.

Ustroń to ceniony ośrodek wypoczynkowy i wczasowy leżący w Beskidzie Śląskim nad rzeką Wisłą. Ustroń posiada wyśmienite warunki do rekreacji.

No cóż _valdo dzięki za poradę naprawdę pomogłeś mi bardzo. Nie jestem autorem tych tekstów i strony. Dziś dopiero uzyskam dostęp do niej.

Tak tylko w polskim internecie jak narazie. Zastanawiam się nad frazą, gdyby była to firma i jakiś produkt to nie ma problemu.

Dzięki adek za propozycję, chyba skorzystam. Choć myślę jeszcze nad inną frazą coś takiego by ludzie często zaglądali i była w miare łatwa do wypozycjonowania.

Mam też pytanie w przyszłości będę musiał zawierać z klientami umowy, jak taką napisać by nie zastawić

na siebie sideł?

Pozdrawiam.

Mam też pytanie w przyszłości będę musiał zawierać z klientami umowy, jak taką napisać by nie zastawić

na siebie sideł?

Musisz napisać, że nie odpowiadasz za wywalenie strony z indeksu, za spadki w wynikach.

Słownie za nic nie odpowiadasz. Taka niestety jest prawda to wyszukiwarka zadecyduje się z pozycjonowaną stroną a Ty możesz na to nie mieć najmniejszego wpływu (zmiana algorytmu)

Ty to są jakieś jaja czy co? No przecież to się do telewizji nadaje do jakiejś uwagi albo usterki. Poradź Ciotce żeby biegusiem do pierwszego lepszego lekarza poszła jak akurat nie protestują to od ręki pomogą i to za darmo jak Cioteczka ubezpieczona a nie zakładaj jej strony z polsko angielską domeną. Jak już to z Hinduską oni tam bezkrwawe operacje robią. A tobie proponuje jakiegoś innego lekarza takiego, co się zajmuje częścią ciała nad szyją. Pojęcia nie masz, o czym mówisz a o umowy z klientami się pytasz. Co za naród no, co za naród?

PS. I nie wstyd Ci od chorej Ciotki błagającej o wsparcie brać pieniędzy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności