Skocz do zawartości

Kilka porad jesli mozna...

CezaryCezary

Rekomendowane odpowiedzi

Treść strony zupełnie mnie nie interesuje, ciotka zaproponowała mi kase i tyle, a czy ja wiem czy ona jest chora czy nie?

to już mnie nie interesuje, czy ma lekarza czy nie - nie moja broszka, chce poprosiła mnie kwote zaproponowała sama daje to robie.

Jak nie ja to zrobi to ktoś inny (jeszcze ją orżnie na kase) - za stronke zapłaciła fecetowi 400zł + wysłanie 5 wiadomości

których koles nie wysłał bo nie ustawił outlook'a 100zł

Nie rozumiem o co wam chodzi, gdybym prosił o porade lekarską nie pisałbym tu.

Chodzi oto ze szanowni forowicze to w większości ludzie z sprzętową implementracja inteligencji i jak widza stronke ktora "trąci" to kazdy sie zastanawia. Jeśli ciocia chce naciagać ludzi to raczej w polandji nikt nieuwierzy w to co tam jest napisane (lub "pisze") wiec niema sensu pozycjonować w polskim Internecie ;)

Parkietland oferuje parkiety i podłogi egzotyczne.

Dysponujący pokojami jedno, dwu, trzy i cztero osobowymi Dom Pomocy Społecznej Parkosz.

Ustroń to ceniony ośrodek wypoczynkowy i wczasowy leżący w Beskidzie Śląskim nad rzeką Wisłą. Ustroń posiada wyśmienite warunki do rekreacji.

Jak nie ja to zrobi to ktoś inny (jeszcze ją orżnie na kase) - za stronke zapłaciła fecetowi 400zł + wysłanie 5 wiadomości

których koles nie wysłał bo nie ustawił outlook'a 100zł

Nie wiem, ale dla mnie ta cała sytuacja jest "śmiesznie dziwna".

CezaryCezary mam do ciebie pytanie, czy twoja ciocia zapłaciła 400zł. za stronkę www.helpdorota.prv.pl ???

Bo moim zdaniem stworzenie w/w strony jest warte najwyżej 2,29 (tyskie)...

Są ludzie na tym świecie, którzy za 400 zł. stworzyli by twojej ciotce autorski skrypt portalu napisany w php i oparty o bazę mysql :(

A poza tym troche dziwne jest to, że Twoja ciotka pilnie potrzebuje pieniędzy, a " szasta" kasą na lewo i prawo :P

"Szukam ratunku. Błagam o pomoc, gdyż w takim bólu i cierpieniu nie potrafię żyć.", "Zwracam się również do każdego, kto zechciałby mi pomóc finansowo w tej bardzo trudnej sytuacji, gdyż sama sobie nie poradzę."

Czy nie boli cię serce - gdy czytasz powyższy fragment i już liczysz kase od ciotki za pozycjonowanie, na którym sie nie znasz ????????

Ale cóż ludzie są różni - są sytuacje, w których pieniądz nie jest najwazniejszy - ale widocznie nie w Twojej rodzinie. Ale w to nie wnikam, pozdro :)

Widzisz w przeciwieństwie do Ciebie niektórych interesuje, komu i w czym pomagają.

A tak perfidne i ewidentne naciąganie ludzi, (chociaż jeżeli się na to nabiorą to może im się należy) nie mieści się w głowach osobom posiadającym elementarną etykę.

A wszelkie odpowiedzi na swoje pytania masz zawarte na tym forym.

CezaryCezary mam do ciebie pytanie, czy twoja ciocia zapłaciła 400zł. za stronkę www.helpdorota.prv.pl ???

Bo moim zdaniem stworzenie w/w strony jest warte najwyżej 2,29 (tyskie)...

tomson Twoje strony: "This page is not Valid HTML 4.01 Transitional!"

a strona www.helpdorota.prv.pl: "This Page Is Valid XHTML 1.0 Transitional!"

może dlatego Ty byś zrobił "podobna" strone za 2,29 a specjalista wzioł zato 400zł :( (niemało ale miesci sie w granicach przyzwoitości)

o Twoim opodpisie niewspomne, skoro niemasz pojecia o kodowaniu html-a to skąd możesz wiedziec ile taka usługa jest warta ?

Są ludzie na tym świecie, którzy za 400 zł. stworzyli by twojej ciotce autorski skrypt portalu napisany w php i oparty o bazę mysql :P

Jeśli ci ludzie znają sie na kodowaniu dla WWW tak jak Ty to niezleciłbym im napisania skryptu wyświetlającego date a codopiero dopuszczac tak niekompetentne osoby do pisania interfejsów bazy danych jej więzi integralności :|

Dysponujący pokojami jedno, dwu, trzy i cztero osobowymi Dom Pomocy Społecznej Parkosz.

Ustroń to ceniony ośrodek wypoczynkowy i wczasowy leżący w Beskidzie Śląskim nad rzeką Wisłą. Ustroń posiada wyśmienite warunki do rekreacji.

Cezary nie wiem czy ktoś o tym pisał ale daruj sobie domenę ze slowem kluczowym w nazwie.

A domena www.gardło-throat.pl jest po prostu najgorszą jaką mogłeś wybrać. Jak ktoś w stanach wpisze Ci ł?

Olej polskie znaki w domenie.

Tak dowal mu dowal wieja :(

Chyba to już najbardziej popularna zaczepka lub odpowiedz na forum "Niezgodność z zadeklarowaną wersją DTD" Mogę sie założyć, że 90% stron w sieci nie jest zgodna z tym, za co się podaje, ale świat sie nie zawali z tego powodu.

Pewnie zaraz mnie zbluzgają :P

EOT

Tak się składa, że Dorotę F. znam osobiście (choć dziwnym trafem nie widziałem się z nią już spory kawałek czasu).

Nie potrafię napisać czy jest chora czy zdrowa (o takich tematach sie raczej nie rozmawia), wiem natomiast, że tak sama Dorota nie jest fikcyjną postacią jak i jej adres także nie jest fikcyjny !

Oczywiście nie mogę ręczyć w żaden sposób za wiarygodność pozostałych informacji na stronie - ale są WIELCE PRAWDOPODOBNE.

[edytowane-Erbit]

Nie cytuj bez potrzeby

Wieja po pierwsze moje strony przy tworzeniu były oparte o wszystkie standardy kodowania, rónież Valid XHTML 1.0 Transitional!, ale w trakcie jego dalszego rozwoju obecny admin sknocił wiele w kodzie...

To raz! Po drugie uważasz siebie za fachowca??? To pochwal się swoją stroną:) Właśnie to może Ty również nalezysz do osób "naciągaczy" którzy za pół godzinną pracę przy budowie strony biorą 400zł. AAAAAAAAA może ty tyle bierzesz bo jesteś profejonalistą - piszesz ją w notatniku - jeden znak na minutę - Dzięki za taki profesjonalizm ;)!;)!:D!:D!:D!:D!:)!:)!!!!!!!! I nie dziwne, że www.helpdorota.prv.pl: "This Page Is Valid XHTML 1.0 Transitional!" - Przeciez tam nic nie ma, 0 linków, 0 tabel i w ogole o czy my tu gadamy - tam sie nie da popelnic bledu przy budowie, bo prrogramistra bylby wyjatkowym nieudacznikiem !!!

Pozdrawiam

[edytowane-Erbit]

Panowie - na PW proszę.. na PW

Pomijając autentyczność faktów zawartych na stronie, forma przekazu według mnie jest dla osób odrobine inteligętnych "trącąca" i odpychająca, napewno po przeczytaniu zastanaiwam sie nadczyminnym niż nad przelaniem pieniędzy. Warto sie zastanowić co to da jeśli strona bedzie wypozycjonowana i moze bedzie trochu wejsc na nią skoro po zapoznaniu się z jej treścia ludzie zaczna się zastanawiać podobnie jak osoby biorące udzial w tej dyskusji. Zakładając ze intencje są etyczne, sugerowalbym najpierw dopracowac strone pod katem treści jakie przekazuje.

P.S.

tomson info poszlo na PW

tomson85 nie przeginaj... i licz się ze słowami. :)

Tak kwota to 400zł i do tej pory nie można od autora uzyskać haseł i loginów ani do prv.pl ani do serwera.

Sytuacja jest troche dziwna, przez 2 godziny pobytu u Doroty przez 1,5h rozmawialiśmy o chorobie i to nie była rozmowa tylko krzyk a ja tylko słuchałem. Mam powiedzieć nie dziękuje? Zapłaciła 12-letniej dziewczynce za pomoc przy obsłudze komputera za 2 godziny 100zł. Zresztą ja jak już mówiłem kwoty nie proponowałem.

Powiedziałem 200zł po zmianie domeny i serwera a reszte 200zł jak zobaczy efekty w wyszukiwarkach.

Ale prosze bardzo zadzwońcie sobie porozmawiajcie.

Z domeną to sorki pomyłka gardlo - oczywiscie. I teks również do wymiany z tego co wiem to był pisany na kolanie.

Pozdrawiam

CezaryCezary sory jeśli moja wypowiedź Cię uraziła...

Ale miałem kiedyś przykrą sytuację na jednej z aukcji interrnetowych...

Kiedy to młody, bez doświadczeń, bez jakich kolwiek znajomości html, już o php nie wspomne, zapragnąłem posiadać własną stronę internetową... Wygrałem aukcję (300zł.)

Przedmiotem aukcji oczywiście była mowa o stworzeniu cudownej strony na dowolny temat na super szybkim serwerze do 20 podstron, której to pozazdrości mi każdy (no i oczywiście o przekazaniu wszelkich praw do niej)

Po miesiącu oczekiwań dostałem to "co kupiłem" :/ :/ :/

Strona niczym 5 minutowe "ścierwo" z FrontPage'a - zawierające masę błędów, grafika jawnie ukradziona z innnych stron (nawet dureń linkował ją z innych stron) - darmowy serwer friko z masą reklam itp.

Po prostu - Bez komentarza.

Najbardziej denewuje mnie fakt, że - "mimo takiego wyłudzenia pięniedzy" cieszyłem się z tej strony i nawet wystawiłem sprzedającemu pozytywny komentarz. Później zacząłem interesować się tą tematyka i załamywałem się na bieżąco!!! Dwa razy zostałem posądzony o kradzież grafiki z cudzej strony :) Po pewnym czasie całkowicie wykasowałem tę stronę z internetu i zrezygnowałem z konta "friko".

Sory ale jak dla Ciebie czy dla Twojej ciotki, praca została wykonana dobrze - pewnie tak jest, ale zawsze jak popatrze na nowo powstałą (przeciętną, a niekiedy po prostu brzydką) stronę na darmowym serwerze czy "domenie", i dowiaduje się, iż nowy właściciel zapłacił za nią takie pieniądze przypomina mi się mój przypadek :P

Pozdrawiam i na przyszłość ostrzegam przed nieuczciwymi pseudowebmastrerami!

Ok nie gniewam się ;)

No wiesz napewno wszystkiego nie wiem i jeszcze dużo przede mną, człowiek się cały czas uczy i doskonały nie jest, zdarzaja się różne przypadki na tym świecie, są ludzie tacy i tacy, grunt to starać się obiektywnie oceniać sytuację nie tylko ze swojego punktu widzenia.

Pierwszą strone zrobiłem razem ze znajomym 6 lat temu ;) to były czasy modemowe ech....

Stronami zajmowałem się rzadko, teraz częściej, niedawno dowiedziałem się (miesiąć temu) o walidacji.

Ale w końcu trzeba od czegoś zacząć, zawsze musi być ten pierwszy raz.

Odnośnie Twego przykrego przypadku z allegro, zawsze się zastanawiałem jak to mozliwe zrobić cały serwis www w flash'u za 300zł w allegro to możliwe. Kiedyś ktoś zadzwonił do mnie z pytaniem ile strona www? Po mej odpowiedzi usłyszałem ze ludzie robią za 100zł i rzuciła babka słuchawką ;)

Nie wiem moze ja trafiam na dziwnych ludzi ostatnio byłem u faceta który produkuje koszulki kasy full - widać i jak mu mówie że domena i serwer to np. 150zł na rok? To odpowiada ze ni ma tyle kasy! Ze na darmowym chce i jak strona zacznie zarabiać to może się zdecyduje, kiedyś tak robiłem uprzedzałem o reklamach się pojawiających, ludzie dzwonili i awanturowali sie ze ktoś reklamuje u nich np majtki, teraz odrazu dziękuje.

A tak poza tym to jestem zadowolony że znalazłem to forum.

Pozdrawiam

p.s. Dla wiadomości wszystkich - Stronę umieściłem na serwerze, zamówiłem domenę przelew wysłałem i "osoba" zrezygnowała z mych usług :) Także na przyszłość polecam brać zaliczkę lub podpisywać umowy.

A tobie proponuje jakiegoś innego lekarza takiego, co się zajmuje częścią ciała nad szyją.

Szkoda że Cie nie posłuchałem Qbexus :pisze:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności