Skocz do zawartości

Butto Submit Nie Działa Przy Włączonym Mod_Rewrite

marek.poganski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
To mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość :-)
Mam problem z mod_rewrite w Joomla 3 na którym mam zainstalowany moduł ogłoseniowy DJClassifieds. Po włączeniu prostych adresów i przepisywania URL, wszyskie linki dziłają jak należy, menu, logowanie, itd... ale nie działają linki pod Submit buttonami... tak jak niżej - część kodu:
<form action="index.php" method="post" class="form-validate" name="djForm" id="djForm" enctype="multipart/form-data">
.......

<a class="button" href="/index.php?option=com_djclassifieds&view=useritems&Itemid=534">Anuluj</a>

<button class="button validate" type="submit" id="submit_button" aria-invalid="false">Zapisz</button>

formularz jest metoda POST i np button Anuluj dobrze przenosi ares URL ale zapisz juz nie.. wtedy pojawia się strona
404 Not Found

The request /index.php was not found on this server.

Nadmieniam, że po wyłączeniu w Joomla mod_rewrite - wszystko śmiga...

Proszę o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności