Skocz do zawartości

Monitorowanie Strony, Jaki Skrypt

saper82

Rekomendowane odpowiedzi

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Polecam tak jak kolega wyżej.
Chwila chwila, ja nie pisałem, że go polecam wkleiłem tylko link jako informację :faja:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

dzięki, seopanel wydaje się ciekawy, choć nie generuje mi backlinków, pokazuje 0, a mam ich ponoć 10tys.

stat4seo, nie mam kasy na niego, do jednej prywatnej strony nie ma co dokonywać zakupu,

nie wiem jak backlinki są szukane, podpowiecie?

majesticseo pokazuje mi 10tys backlinków, z tego 2500 pokazuje dokładnie, jaki link, co jak i kiedy.

jak to robią, skąd biorą wyniki? z google? jeśli tak to google by ich zablokowało za obciążenie wyszukiwarki, to w miliony zapytań do google by było dla tysięcy stron które prowadzą.

seopanel pokazuje coś że szuka backlinków w google używając takiej frazy:

link:xxx.pl

Przekaż mi 1.5% podatku https://inik.pl

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności