Skocz do zawartości

white seo&black seo .... ranking firm pozycjonujacych

Rekomendowane odpowiedzi

Widzisz, brak Twojego realnego zdjęcia, oraz fakt, że Twój mąż najprawdopodobniej przegląda regularnie to forum powoduje, że dwuznaczność tej wypowiedzi traci na atrakcyjności.

A mnie samego mój protekcjonalny ton przeraził, żeby nie powiedzieć rozśmieszył - stąd podjałem próbe autoironii kierując uwagi do samego siebie. Niestety jestem tylko małym żuczkiem, bez zdolności mrożkowskiego spojrzenia na rzeczywistość stąd może nierozumienie nuty ironnii.

Notmiast wracają do pozycji które kiedyś tam wrzuciłaś - osobiście nigdy nie odebrałem ich jako pstryczek w nos - dysponując naprawdę dużą ilością punkótw w systemach coopie czy link-valucie bawię sięm pustymi punktami na silniejsze frazy :pisze: - ale nie maja one nic wspólnego z solidnym pozycjonowaniem klientów :-/.

Ale, o ile mnie pamięć nie myli, Swoje zdjęcie dodałeś dopiero niedawno, prawda? Ja nie mam zwyczaju pokazywać się wszystkim, skromna jestem. Piotrek nie przegląda tego forum już regularnie (ja to robię), nie ma na to czasu - zagoniłam go do roboty :rotfl:

Zatem przyjmuję, że była to autoironia z przymrożekniem oka.

ps. Absolutnie nie piję do przygody z "projekty domów", nie poczytuję sobię za żadną zasługę korzystanie z rotacyjnych systemów. Myślę o poważniejszym starciu i utarciu Ci nosa !

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Erbit

Jesli chce ktos byc na liscie musi spelnic kilka warunkow w tym ten jeden. Jesli idziesz kupic telefon na abonament tez dobrowolnie dajesz swoj dowod osobisty do skserowania bo jak niedasz to nie masz telefonu - "Nowak na ochotnika z szeregu wystap" :pisze:

szookpl i inni

wiedz jak rozwiazac problem weryfikacji firmy ( firma czy nie firma ) i jak zweryfikowac umowe czy niema w niej zapisow o spamie i nie spamie ?

Forum nie ma sluzyc reklamie tylko pomocy dokonania koniecznych poprawek i naniesienia zmian. Wysluchania propozycji i ustosunkowania sie do nich. Tak zeby juz w trakcjie dzialania projektu nie zmieniac regulaminow i innych zasad

Dir-elite: telefon kupujesz (nawet w promocji) w firmie, która jest ZNANA na rynku. Ma domenę firmową (NIE prywatną), w najgorszym razie JEST 3 w rankingu firm telekomunikacyjnych. Jak pokazuję zaświadczenia o zarobkach to nie pytają mnie o dane klientów i pakiet zamówień w przyszłym miesiącu. Jak mi odmówią sprzedaży i umieszczą na "czarnej liście" to już mogą się szykować na wizytę prawnika. Jak sprzedadzą to nie zamieszczają moich danych na stronie :"edyta kupiła nokie 6650. Jej rozmówcy sa zadowoleni, jest dobrym klientem, nie wydzwania za dużo, wysyła do 100sms-ów". Itp, itd...

ps. no popierdółki takie, że...

ps2. Mrtn: przegrałeś walkowerem, ciuś, ciuś...

ps3. Idę sobię obejrzeć "Hotel Zacisze", odstresuję się... Jakby w międzyczasie zawiązało się jakieś tajne stowarzyszenie firm pozycjonujących to dajcie znać na PW. Dobranoc.

Firma A pozycjonuje stronę x legalnie ładnie bez spamu. Firma B nie lubi firmy A stawia 5k doorwayów i linkuje do strony x albo dodaje z automatu do 5k katalogów. Strona x dostaje bana, filtr czy co tam jeszcze googiel-mogel wymyśli i firma A dostaje blacklist rozprawę grzywna zamyka działalność 10 osób traci pracę a firma B przejmuje część klientów firmy A i śpi spokojnie nie zdając sobie sprawy z tego, że firma C już spamuje strony jej klientów :pisze:

Ot taka bajka na dobranoc.

@DIR-ELITE czy cośtam

Pomysł jest dosyć oryginalny. Możesz czuć się duchowym następcą Don Kichote'a z Manczy oraz Macieja z Zadupia. Gratuluję też świetnego kontaktu z pracownikami Google :rotfl: .

Takiego pomysłu nie powstydziłby się kiedyś SZOOK, którego chcę w tym miejscu pozdrowić :pisze: i chylę czoła ku jego przemianie "na lepsze".

Musisz mieć też chłopie dużo kasy na prawników bo w naszym kraju wydawca w pełni odpowiada za treści jakie publikuje.

Proponuję moderatorom zrobić ranking najśmieszniejszych pomysłów, które zostały zaprezentowane na forum.

Yedn a ostatniej :) doby, a pokazuje mnie non stop bo loguje sie z kompa na ktorym :))) namerdałem w IE i mi ciasteczek nie kasuje, nawet jak wejde do folderu :).

Optymalizowalem winde , hahahahah i sobie ją przeoptymalizowałem, musze poprawic.

I to nie jest transformacja :pisze: szooka

Tylko szooku mysli tak: "Jak się wchodzi między wrony, to się kracze, tak jak one"

Swoje trzeba robić nie oglądając się na poglądy innych.

Ktoś kto jest przekonany swojej racji działą nie mówi :), ja mówiłwm bo chyba nie był przekonany.

Teraz nie mówie bo w sumie to i czasu brak.

Przydałaby się mała reforma jak dla mnie względem forum.

Np GoogleLab :) Poland SEM.

W którym dostęp do podforum byłby płatny.

PŁATNY ale pieniązek z tego tytułu szedłby na testy, testy które wyznaczałaby głosowaniem ta cześć uzytkowników która opłaca takie podforum czyli testy.

Ostatnio mało się mówi o nowościach, rozwiązaniach, analizach więcej o tym co padło, jaki polityk, kiedy nadejdzie czek, kolejny ban w adsense itd.

Choć i to jest konieczne i nawet wskazane ale udział tego typu rozmów przerasta ten udział konkretnych rozmów o SEO.

Często ktoś nowy mógłby pomysleć że o sem to tutaj się nie mówi(nie pisze) chyba że będzie uparty i wyszuka perełki, cofnie się wstecz.

W sumie to ja sobie tak tylko gdybam. Ale może warto przemyslec gdybania i pomyslec nad wspolnymi testami.

Bo kazdy z nas je robi, i kazdy wydaje na to pieniadze, ale po co wydawac pieniadze np na ten sam test, jak robiac go grupowo mozna finansowac go tylko raz.

Pozdro, dzisiaj dzien ciezkiej pracy wiec bede mniej nawiedzial :rotfl::) ,

smacznej porannej :)

Yeden na spanie przyjdzie czas - jak bede mial 60 lat.

Generalnie sypiam max 6 godzin na dobe i mi to wystarcza.

W nocy też lepiej mi się pisze skrypty i testuje pewne rozwiązania a częśc z nich moge zrobic na zywo bo np na danym serwisie jest mnie uzytkownikow.

W dzien szkoda troszke testowac bo to moze czasem powodowac destabilizowanie jakiegos serwisu a userzy nie lubia nagle wyleciec z jakiejs stronki.

W okolicach 2-4 jest maly ruch wiec mozna spokojnie walczyc.

A jak pisałem wyzej :rotfl: szkoda zycie spędzić w :pisze:

a teraz akurat mam się nad czym meczyć, ale czym wiecej zrobione tym wiecej siły i optymizmu że idzie pozytywnie, najgorsze są dni w ktorych się robi, walczy a efekt mniej widoczny. A bywają i takie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności