Skocz do zawartości

white seo&black seo .... ranking firm pozycjonujacych

Rekomendowane odpowiedzi

Zamknijcie wątek bo sobie dzieci oczy wydrapią.

Jubi- nie mniej żalu ale tez niepotrzebnie uderzasz w tony, które czynią rozmowe śmieszną - nie ma możliwości udowedniania prawdziwości tej rozmowy jak i większosci rzeczy w sieci (sfałszować można emila, screny itp). Fakt, że nie uzywałeś górnolotnych określeń w stylu "moi prawnicy", a mówiłęś szczerze o rodzicach czyni twoje wypowiedzi naprawdę wiarygodne. Pozostań soba i olej - bo naprawde patrzać z boku przestaje wyglądać to zabawnie a staje się żałosne.

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zamknijcie wątek bo sobie dzieci oczy wydrapią.

Jubi- nie mniej żalu ale tez niepotrzebnie uderzasz w tony, które czynią rozmowe śmieszną - nie ma możliwości udowedniania prawdziwości tej rozmowy jak i większosci rzeczy w sieci (sfałszować można emila, screny itp). Fakt, że nie uzywałeś górnolotnych określeń w stylu "moi prawnicy", a mówiłęś szczerze o rodzicach czyni twoje wypowiedzi naprawdę wiarygodne. Pozostań soba i olej - bo naprawde patrzać z boku przestaje wyglądać to zabawnie a staje się żałosne.

Zasadniczo moją intencją było to, żeby tacy "spece marketingowi" jak nasz elite zaczęli się liczyć z tym, że nie pozostaną bezkarni i nie mogą sobie dowolnie oszukiwać innych.

Fakt, gdyby to wszystko jakoś lepiej przygotował pewnie nigdy bym się nie dowiedział kim jest.

Gdyby Sir Nimek nie napisał w swoim poście "dir/work-elite" też bym się nie domyślił

Teraz pewnie wszyscy widzcie czemu ma służyć toplista firm, które oszukują w seo...

//edit

Przepraszam Sir Nimek że użyłem Twojego nicku z forum

Prawdopodobnie będą zastosowane przeciwko Tobie teraz "inne środki prawne"

Zawsze będę miał z kim w celi o seo pogadać :D

O ja zły, egoista ;)

Michał spoko, nie zapchała by się.

Pozatym teraz masz ELITE do budowania kontentu.

Ja mam raczej już czas skokowo,

Nie chodziło mi o podforum form meee ;) tylko np jakies pod forum projekty userow ;) badz Inne wyszukiwarki

Jest pod forum Roboty ale roboty to nie to samo co wyszukiwarki :) i przydalby sie taki pod forum Inne wyszukiwarki do omawiania projektow, :):D i zapychania bazy michalowi.

A swoją drogą Michał czym wiecej piszą tym lepiej.

Zawsze lepsze to niż kolejne pytanie kiedy nadejdzie czek, a czy redirect 301 to 301 a co sie stalo z site:.

Obserwując z boku podziwiam troszke ELITE że jeszcze pisze, tak jak podziwialem siebie kiedys :).

Bo dzisiaj nie dałbym sie juz tak wkręcić :) w temat.

Elite jeżeli możesz posłuchaj mojej dobrej rady: Watek na forum dobry marketing, ale zakonczenie go w odpowiednim czasie tez jest dobrym krokiem :). Napisales co bedziesz robil i rob, nie dawaj sie wkrecac.

To oczywisnie nie jest moje poparcie bo ja nawet nie mam na takie rzeczy czasu i ochotki.

A teraz ide odebrac swoją nową zabaweczkę.

grande.jpg

Czy osoby nie posiadające działalności gospodarczej, też magą trafić na czarna listę ?

Jezeli tak ta ja chętnie. Najlepiej po hasłem "Czarne jak smoła SEO - NIE KLIKAJ - już samo czytanie ofery może zaszkodzić Twojej stronie". :D

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

jesli nie znasz sie na takich sztuczkach to sorry - oczywiscie tego nie bylo i jest to fikcja ale czemu nie moze byc prawda ?

PS:

jubi - nie bede sie znizal do twojego poziomu - wystarczy ze ja i ty znamy prawde

Przyznajesz więc, że nie są Ci obce tego typu "sztuczki" ?

Co do poznania prawdy, to już każdy forumowicz oceni co będzie za prawdę uważał.

Zapraszam na stronę, która istnieje pomimo przeciwności losu ;)

link w sygnarurze :D

Ale jedno trzeba przyznać uparta bestia jest idzie w zaparte prawie jak Klos.

Co nie napisać jakich nie użyć argumentów jak nie tłumaczyć i tak ma racje.

Ale to minie taki już jest okres dojrzewania ślepy upór i odrzucanie racjonalnych argumentów. A do tego prawdo podobnie kłamczuszek ti ti nie ładnie.

Michał jak xxx-elite znów zapraknie zmienić nick, żeby odbudować swoją reputację to nie zapomnij nas o tym poinformować. :D

Każdemu taki szacunek na jaki zasługuje.

BTW muszę odnaleźć stare wątki szooka, bo jęsli są choć w polowie tak dobre jak ten to warto przeczytać. Są jeszcze w bazie czy skasowane wraz z phpBB?

Jak ktoś ma linki do ciekawszych to PW. Zaoszczędzi i ktoś pracy.

Kocham to forum - taka tu róźnorodność charakterów :cray::cray::cray:

aż się wzruszyć można.

Dobra work-elite zdobądź na serwisie PR4 na podstronach to wpiszę się w dział black i white i premium, byleś dał możliwość zapodania dowolnego anchora.

Pozdrawiam

Ten topik to jest...

szczał w dziesiątkę
Rewelacyjny marketing... poprostu bomba ! Ile syfu wyszło na wierch... Pieknie Work, pięknie - poprostu za********e.

Co do samego projektu to od samego poczatku tego topik podszyty był kłamstwem -> https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...ndpost&p=170960

zrobiłem jeden dobry "szczał" w kierunku Vampire i wszystko wyszło na wierch.

...i jak tu wierzyć w rzetelność wykonawcy ?

Hej.

Odnośnie samego pomysłu, to po jaki kij ludzie starają się wszystko regulować - prawa wolnego rynku są tak proste i banalne, że nie ma potrzeby ich wspomagać - rynek sam zweryfikuje "spamerów", nierzetelnych pozycjonerów itd - regulowanie czegokolwiek tylko zaszkodzi - tak jak to widać w tym wątku i tak jak to widać np. w biurokratycznym tworze jakim jest Polska i cała UE.

Oczywiście nad tym wszystkim musi stać prawo, proste i czytelne - tak więc dopuki nie ma prawa które definiuje spam w wyszukiwarkach, nie ma prawnych zapisów które mówią co można, a czego nie jeżeli chodzi o SEO, to do tego czasu pozostawmy weryfikację czy coś jest spamem, czy nie wyszukiwarkom, bo to przecież je 'spamują' potencjalni spamerzy. Szczerze powiedziawszy wolałbym żeby tak pozostało już na zawsze bo jakiekolwiek tworzenie sztucznej regulacji rynku, powoduje jego załamnie, utrudnia inwestycje i prowadzenie firm.

Jak widzimy rzetelność i wiarygodność prób regulacji (pomysł autora wątku) zostały szybko zweryfikowane przez rynek - czyli nas samych, zainteresowanych.

Tyle na temat pomysłów na to żeby powiedzieć co jest "be", a co nie - to zawsze było, będzie i jest względne - tak więc jak coś się opłaca (spam - którego i tak nie da się w prosty sposób zdefiniować), a zainteresowani na takie usługi są, to pozostawmy im wybór - klient(rynek) zweryfikuje czy aby napewno się opłaca - a jak się okaże, że tak to sam zaczne się tym zajmować - bo mi zależy na kasie, a nie na moralnym zadowoleniu z tego że nie jestem w rozumieni kolegi autora wątku spamerem.

pozdrówka.

----------------------------------------------------------------------------

Tadam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności