Skocz do zawartości

white seo&black seo .... ranking firm pozycjonujacych

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe popatrzcie tylko czym to nasz świętoszek się zajmuje.

https://www.pozycjonowanie.pl/index.php?showtopic=612&hl=

Wlasnie powstal pierwszy system do katalogowania ( no moze nie pierwszy ) ale bedzie mial tez spamowanie ksiag gosci ( w ciagu najblizszych dni bedzie to aktywowane )

Zaleta sysemu jest bardzo duza skutecznosc i jesi dobrze dobierzesz kategorie siega 95% . Zaczytuje bardzo ladnie TOKENY z katalogow i bedzie rozszezony o inn katalogi nie tylko qlweb

Zapraszam do testowania:

https://www.linkiseo.pl/?p=6

To ci menda społeczna no.

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hmm dir-elite jest po prostu bardzo elastyczny. Nam reklamuje narzędzie jako czystą dodawarkę bez spamu a tam jako narzędzie do spamowania.

Na szczęście jak sam daje do zrozumienia narzędzie nie jest jego autorstwa

For jest wiele skoro jestem an takim forum a nie inym to pisze w takim a nie innym sesie :) Czy gdzies na stronie znalazles info o ksiegach i czyms tam jeszcze ? Jak widac podae swojego refera tam a co zatm idzie dostae cos z kazdego nowego ;) Poczytaj co daja w PP a moze sam sie skusisz. I napewno niejstem autorem tego softu - a szkoda :)

Reklama = Marketin = Naciagane faktow ( np proszki do prania :P ) Wazne jest ze system dziala i moge go polecac z czystym sumieniem - Mi sie podoba

PS:

Co w tym systemie jest zwiazanego z tematem tego watku ? Jaki jest tu spam ? Czytal ktos wogule regulamin ? Dlaczego pan "Azareus" na ten czas zmienil nick a ne pisze zeswojego ? A moze nie wolno sie reklamowac nigdzie ?

Zastanowcie sie panowie prosze oco wam tak naprawde chodzi ?

dir-elite

a dlaczego nie piszesz odrazu, że ta narzędzia znalasłasz na twoim serwerze (manzano079.webperoni.de)?

i jeśli to nie twoja strona, powinniesz poinformować, że taka poważna dodawarka leży na darmowym hostingu (ddl2.pl) :)

ps: ja już dodałem do filtr w moich katalogach

Mnie to nie interesuje gdzie lezy na jakim hostingu i bla bla wazne ze dziala i to sie dlamnie liczy i pewnie dla kazdego innego user. Pozatym konta darmowe na www.ddl2.pl niczym nieustepuja platnym konta a nawet sa niekiedy lepsze ( mowa o najtanszych patnych hostingach ).

Koleina sprawa moze mam zabronic odpalania takich nazedzi na kontach ? Poprostu trafia was ze ktos ma pomysly , ze was niestac nato , ze sie nie boi takich P.... co beda tylko potrafili krytykowac a nie maja jaj zeby sami cos zrobic ? Brak argumentow i szukacie w calym ( tyczy sie szczegolnie TT...) Tyle mam do powiedzenia na ten temat

PS:

Mam nadziej ze admini sie zbezpieczyli przez blokowaniem (IP ,Name ) i znaja troche Proxy ELITE :) powodzenie

PS II:

A myslalem ze walka jest pomiedzy pozycjonerami i wyszukiwarka a nie pomiedzy soba - ale polski narud jes gupi ( nasczescie nie wszyscy !! )

Tylko polacy walcza pomiedzy soba zamiast stanac razem i pomagac sobie ehhhh

Poprostu trafia was ze ktos ma pomysly , ze was niestac nato , ze sie nie boi takich P.... co beda tylko potrafili krytykowac a nie maja jaj zeby sami cos zrobic ?

Są ludzie którzy nie będą pracować bo mogą skroić radio samochodowe i wychodzą z założenia że po co mają pracować jak i tak tyle samo "zarobią" kasy.

Sam wyciągnij wnioski.

dajcie już spokój dir-elite , temat nie jest warty tak długiego topiku, każdy niech robi swoje i robi to co najlepiej potrafi. Jak chce sobie robić jakieś rankingi to jego sprawa, życzmy mu powiedzenia i zamknijcie ten topik :)

dir-elite

Nie ma wojny tylko jak piszesz o jakimś programie a ktoś odpisuje argumentami że coś jest nie tak to ty wyskakujesz z jakimiś dziwnymi tekstami typu

A myslalem ze walka jest pomiedzy pozycjonerami i wyszukiwarka a nie pomiedzy soba - ale polski narud jes gupi ( nasczescie nie wszyscy !! )

Tylko polacy walcza pomiedzy soba zamiast stanac razem i pomagac sobie ehhhh

Odnośnie mojego przykładu, nie porównuje Ciebie do złodzieja ani to co robisz do kradzieży tylko chciałem wskazać że najłatwiejszy pomysł nie zawsze jest najlepszy.

Pozdrawiam

A ja się pytam gdzie się podział ERBIT.

Bo od tych błędów ort., literówek DIR-ELITE to aż oczy bolą.

Jak się ubierasz, jak się wysławiasz i wreszcie jak piszesz, tak cię ludzie widzą, i tak cię ludzie akceptują.

Nie wspominając już o tym, że takim niechlujstwem wyraża się swój stosunek do forum i forumowiczów, powiedzmy stosunek niezbyt sympatyczny, żeby nie rzec "pogardliwy".

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Nikim nie gardze na tym czy innym forum. Prawda jest taka ze szukaja dziury w calym a je nie lubie jesl ktos mi wmawia cos co niejest prawda i probuje mi to udowodnic nie majac dowodu. A zamaist zadac pytanie to uzywa okreslen "To ci menda społeczna no." Nie latwiej bylo zadac pytanie dlaczego tam piszesz tak a tutaj tak i co masz z tym wspolnego ?

Tu sie rozbija oto ze wiekszosc nie zadaje pytan tylko odrazu oskarza i obraza a nienaleze do osob ktore sobie nato pozwalaja i beda staly jak ten z "oslej lawki"

Co do tematu jest pewien pomysl :

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=22147

mam nadzieje ze skozystaja na tym wszyscy

Co do moje pisowni :

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=21709

i jeszcze w innych woatkach przeczytasz o tym

Co do Erbit juz kiedys tez otym dyskutowalismy i chyba zstala sprawa wyjasniona dlatego nic nie pisze na ten temat - i dzienkuje mu zato

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności