Skocz do zawartości

white seo&black seo .... ranking firm pozycjonujacych

Rekomendowane odpowiedzi

Wierzcie mi lub nie ale staram sie pisac najlepiej jak potrafie w tym jezyku ( word , slowniki , translatory + nauka ) ale jesli ciagle ktos cie neguje i poucza to czlowiek czasem traci ochote do czegokolwiek. A napisanie 1 postu tak zeby Word nie wywalal bledow to nawet z 1h mi schodzi co dalej nie daje gwarancji poprawnosci glownie gramatycznej a i wyjatkow w polskim jezyku jest niemiara - nie bede sie tu rozpisywal o tym ale naprawde nikt mi tu nie pomaga z tym a jedynie napotykam na silny opor ;) Mam nadzieje ze kiedys przyjedziecie do UK i zrozumiecie co to zeczliwosc i przyjacielska pomoc ( niestety w stanach tez tego nie uswiadczysz )

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zupełnie na marginesie:

Wierzcie mi lub nie ale staram sie pisac najlepiej jak potrafie w tym jezyku
Pomimo wcześnmiejszych moich uwag odnośnie Twej pisowni - wierzę, że poprawna pisownia sprawia Tobie kłopot - dlatego jako jedyny nie dostajesz PW o błędach ;) Innym także sugeruję by nie docinali więcej Work-Elite odnośnie pisowni. Nasz ortografia / gramatyka naprawdę jest bardzo trudna.

W sprawie:

Reklama = Marketin = Naciagane faktow
Tak - prawdą jest to co napisałeś. Musisz jednak zwrócić uwagę na to, że my nie jesteśmy zwykłym konsumentem, my poprostu wiemy (czujemy) co jest "bełkotem reklamowym" i nas to starsznie drażni, że traktujesz nas jak zwykłego konsumenta. Naprawdę dużo uczciwiej byłoby napisać np. "Polecono mi taki system... sparwdziłem - fajnie działa, kliknijcie w tego linka to dostanę kilka punktów promocyjnych." niż pisać nam "Znalazłem.. " i na dokładkę podawać link z licznikiem.
polski narud jes gupi
Jak widać nie.. bo naród polski ja ma być 'nabity w butelkę' (znów piję do Twewgo 'bełkotu marketingowego') to się broni i nie daje nabijać.

polski narud jes gupi

Tak się skłąda, że wiele razy bywałem w UK, obecnie jest tam teraz mój dorosły syn. Zdaje sobię sprawę, że nie każdy Polak jest jednaki, ale twierdzić że Polak jest głupi to gruba przesada. Mieszkałem w UK, u rodziny prawnika z tytułem Lorda. Uczestniczyłem w wielu spotkaniach towarzyskich, i jakoś nie zauważyłem bym czuł się gorszy i głupszy od angielskich przyjaciół. Wręcz odwrotnie to angielscy przyjaciele, czuli się zażenowani, że tak mocno odstają swoją wiedzą ogólną o świecie ode mnie. Przyjechał głupi Polak i bije ich na łen na szyję posiadaną wiedzą niemal w każdym porusznym temacie. Konsternacja była czasem dość duża. Jeszcze ciekawiej było z moją małżonką, której urody i klasy, obycia i inteligencji zazdrościły niemal wszystkie poznane angielskie Panie. Za tydzień przyjeżdża do nas przyjaciółka z Windsor - Pani z dalszej rodziny królewskiek. Powiedz to jej - że Polak jest głupi...

Co do jednego masz rację, Polacy są mniej przyjaźni wobec siebie, bardziej zawistni. Ale jedynie w porównaniu do tzw. Anglików z krwi i kości. Ty sam potwierdzasz tą regułę, bo sporo w Twoich postach zajadłości, narzekania i wrogości. Anglik z pewnością po prostu machnął by na to ręką i nawet się uśmiechnął.

Pamiętać jednak trzeba, że w UK, zwłaszcza w dużych miastach jest tylu cudzoziemców i obywateli bardzo różnego pochodzenia i trudno od niektórych wyczuć sympatię i życzliwość.

Sam na pewno doświadczasz, że mieszkasz w kraju bardziej otwartym, mniej sfrustrowanym, ale niestety te cechy jakoś Ci się nie udzieliły, bynajmniej na tym forum.

Co do języka... Jest wiele for, także w j.angielskim, tam też się możesz się udzielać. Ja sam to robię i czasem nawet znajduję na nich przyjaciół z PiO i nie zauważyłem w ich postach nawet cienia wrogości.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Erbit - pierwszy raz zgadzam sie z toba w 100% + male sprostowanie

1. Napewno nie jestescie zwyklymi "konsumentami" ale w tej dziedzinie prezentujecie wysoki poziom i poprostu dobralem mozliwe niewlasciwy dobor slow np: "Znalazlem.. " i tu masz racje ale takie zdanie za diabla mi nie wpadlo do glowy ;)

2. Kazdy w taki czy inny sposob sie reklamuje tu czy gdzies indziej. Prawda jest taka ze tylko polacy sobie utrudniaja zamiast momagac i stanac jak jednym murem . Kazdy czyma wszystko dla siebie i zadko sie chce podzielic ( popatrz na p2p wyslajacych 10 ciagnacych 300 ) to samo jest tutaj kazdy boi sie konkurencji !! Czemu nikt nie wpadl na pomysl zrobis stowazyszenia zemiesnikow ? Czy nie latwej bylo by w grupie zyskal by natym klijent i internet. Prezentowac 1 standard jedne ceny i dac klijentowi prawo wyboru Standard , Jakosc , Cena a Indywidualnym pozycjonerem ( np allegro za 9.90 ) wtedy nawet taka lista jak moja ktora ma powstac maial by wieksza wartosc i skonczyly by sie moze podkopy cenowe , oskarzenia i inne ! Niech klijent sam zdecyduje kogo chce wybrac i ma gwarancje osob 3 firm , unstytucjie ze to co kupuje jest dobre !!

PS :

A czy zaczynaie w ten sposb "To ci menda społeczna no" jest wpazadku ? Czy nie mozna bylo zapytac w prost co masz namysli i dlaczego tak piszezsz ? - Mysle ze twoja wypowiedz dotyczy nas wszystkich i powinnismy cos z tym zrobic

[Dodano]

dargre` - bardziej mieszkam w walii niz w Anglii ale nie w tym szkopol. Na forach anglojezycznych jestem stalym bywalcem i wcale bym sie nie zdziwuil jak bysmy nie raz rozmawiali razem ale :

1) nigdy sie nie przyznaje ze moje kozenie sa z pl

2) tu jest inny styl i metalnosc

Stwierdzenie polski narud jest gupi jest albo mialo byc przytykiem do tych ktozy zato odpowiadaja - i tu sie juz niechce wdawac w dyskusje polityczne np dlaczego narud nie potrafi walczyc o swoje , dlaczego tysiace polakow wyjezdza zagranice do pracy , dlaczego miliony nie maja pracy i.t.p - dlamnei odpowiedz jest prosta z wyboru ( albo z braku wiary w czlowieka , wuary w lepsze jutro ) a bron cie Boze nie mialem na mysli gupi jak kupie nie umiacu nic i tym podobne ( mam nadzieje ze zrozumiecie oco mi chodzi brak polskich slow :) )

3) Na forach anglojezycznych jeszcze nigdy sie nie kucilem i tez nikt domnie nie wyjechal z tex j/w

4) Znam kilka osob z tamtych for na PiO i to mnie bardziej jeszcze wkuza ze tam rozmwiamy bo niewiedza ze ja to ja a tu pokazuja jacy to oni sa wielcy bo sie czegos dowiedzieli ... a nie napisza jak i zkad sie dowiedzieli , w jaki sposob i tylko atakuja i torpeduja pomysly na maxa ( Zaznaczam nie jest to przytyk do Erbita - przynajmniej nie tym razem ) A glownei chodzi oto ze zamiast tu spokoinie rozmawiac wymienic sie zdaniami i relacjami naskakujemy nasiebie ( sam tez taki jestem Tutaj ) ale robie pierwszy krok aby zalagodzic ten konflikt bo do niczego nie prowadzi sesownego poza klutniami i wyrazaniem sie nie milo !

W tym miejscu chcialem wszystkich przeprosic i poprosic o danie szansy oraz o prowadzenie ludzkiego dialogu bez klutni i oskarzen na zasadzie pytanie odpowiedz

A czy zaczynaie w ten sposb "To ci menda społeczna no" jest wpazadku ?
Nie jest ! To świadczy tylko i wyłącznie o kulturze rozmówcy - osobiście takie uwagi mnie nie wzruszają i je totalnie olewam (a też mam ich sporo z racji pełnionej funkcji na forum).

p.s. W wypadku określenia 'menda społeczna' - zostało ono podane w formie żartobliwej - przynajmniej ja to tak odebrałem. Znam gorsze - bardziej osobiste przytyki ale tak jak to pisałem - świadczy to tylko o kulturze osobistej człowieka. Prawda Domains (vel. Edyta)?

nikt nie ma nic przeciwko listom/rankingom i innym topom ale nikt nigdy nie stworzy wiarygodnej takiej listy i to byłoby na tyle w temacie wszelkiego rodzaju list - pozycjonowanie to nie worek z kapustą ani z ziemniakami aby to ocenić jednoznacznie.

A cały szum zaczął się dlatego , że szanowny Kolego sam chciałeś zrobić liste ustawiając kategorie moralnego czy niemoralnego pozycjonowania na zasadzie filozofii Kalego.

i koniec u mnie z tematem

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Irek - i tu trafiles w samo sedno problemu. Obecnie konczymy rozmowy z przedstawicielem Google odnosnie udostepnienia nam formulaza do zapytan lub listy zaco oficjalnie Google moze BAN-a dac lub obnizyc ranking. Teraz w sytulacji niepewnej mamy prawo skozystania z specialnego e-maial gdzie sa ludzie nie bot-y.

Biala lista - tam kazdy bedzie mogl sie wpisac - osoba prywatna / firma kazdy kto zaimuje sie pozycjonowaniem ! Nie stawiamy zadnych warunkow co do wpisow. Jesli firma bedzie chciala znalesc cie na PREMIUM lista to musi juz kilka warunkow spelnic. Nikogo niechcemy dyskryminowac i odzucac z bialej listy. Zamierzamy zainwestowac w reklame w mediach i internecie aby lista stala sie popularna i kazdy kto bedzie mial tam wpis bedzie mial darmowa reklame.

W brew pozora dostac sie na czarna liste bedzie duzooo trudniej niz na Premium

:D:(:D tylko tyle dodam w formie komentarza rozmowy z G...

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Witam.Jeśli mowa już o black seo to chciałbym zgłosić stronę www.flashstar.pl ;) .Stropna jest paskudna tragiczna,nie spełnia podstawowych norm W3C jest zbudowana na tabelach fatalna nawigacja ,ale co najważniejsza z punktu widzenia SEO to ukryty tekst na stronie,zresztą nie tylko zajrzyjcie to zobaczycie ;) .Tragedia zgłosiłem już do google spam reports i do onetu z prośbą o usunięcie.

sq- pkp śmierdzi nie tylko związkami ale wszystkim, co najgorszego można sobie wyobrazić o przedsiębiorstwie... no a dodatkowo tyleż śmiesznym, co niezrozumiałym (dla mnie przynajmniej) spamem na stronach rozkładu :)

no ale to chyba tylko potwierdzenie ogólnego poziomu naszego jedynego słusznego przewoźnika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności