unnamed Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam . Szukam hostingu do postawienia około 10 stronek każda na początku około 1-2 k UU miesięcznie więc razem max 20 tys. Zależy mi na tym żeby IP było z uk, usa i kanady - może ktoś coś polecić? Nie chodzi mi o typowy seo hosting bo juz jeden mam i za każdym razem error tak że stoi pusty :/ ale i taki żeby działał i w razie potrzeby można by pakiet powiększyć. Nie za bardzo ogarniam te wszystkie terminy ale wiem co chcę : - wiele IP do wyboru ( ca, usa, uk) - najlepiej polski usługodawca ( wspieram polski przemysł a/i po angielsku nie gadam ) - ion cube i wildcard wymagane - direct admin także Jeśli chodzi o mnie mogą być linki z refem ( odwdzięczę się za pomoc ) jeśli tego zabrania regulamin proszę usunąc to zdanie. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 https://www.hostnine.com/hosting/reseller/#multi-location "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.