Skocz do zawartości

Macie Swoje Adsense ;) Oszustwo Na Oszustwie

conradd

Rekomendowane odpowiedzi

Wykonuję usługi dla jednej z korporacji, monopolisty w pewnym segmencie dużych nieruchomości i to co się ku..wa dzieje na jego obiektach to istny koszmar... Wszyscy dla tej firmy to szmaciarze- od klientów po wykonawców usług. Zaprawdę powiadam Wam monopol to coś strasznego (choć monopolista pewnie ma inne zdanie ;) ).

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Napisze krótko kilka lat temu miałem 2 konta adsense, jedno na żonę jedno na mnie. Sporo portali, jedno 5-10k dol, drugie 10k+ mies. 3 dni przed wypłatą konta zostały zablokowane. Jakaś uniwersalny email z listą "możliwych pododów zablokowania" . Znazłem punkt który nie był przestrzegany i konta zostały zablokowane: "Nie przestrzeganie """"""""wskazówek""""""""""!!!!!!!!!!!!!! dla webmasterów". Podsumowując konta zostały zablokowane, nie odblokowano. Wcześniej mój kolega stoczył jeszcze batalion z google dlaczego nie może wyświetlać reklam tak jak WSZYSTKIE PORTALE spilgames np. gamesgames co m w preloaderze. Zmusili go do wyświetlania tych reklam w taki sposób ze zarobki spadły ~10krotnie czyli do takiego poziomu, że nie starczało nawet na koszty utrzymania tej szopki. SPILGAMES wyświetla reklamy w sposób łamiący ich regulamin do dziś. Teraz już wszystko wiadomo, SPILGAMES są duzi i mają status VIP, a kolega miał tylko aspiracje stać się dużym status= RED bo też przekroczył granicę 10k dol msc czyli do ODSTRZAŁU. Tak się kończy współpraca z tą firmą.

Sam napisałeś, że mają konto AdSense Premium, więc nie rozumiem Twojego zdziwienia. Po prostu oni może mogą wyświetlać tak i tyle. Największym problemem jest to, że z niewiadomych przyczyn wszyscy się sugerują kwejkami i innymi wielkimi serwisami, "bo oni tak mają" itp., a trzeba po prostu przestrzegać regulamin i nie wzorować się innymi stronami, bo Google to nie będzie interesować przy odwołaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności