Skocz do zawartości

Czy Nextcontent Zaszkodzi Mojej Stronie?

Ronin_rs

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W ostatnim czasie znalazłem w swojej skrzynce odbiorczej maila z propozycją zarejestrowania swojej strony w nrxtcontent.pl. Krótko mówiąc, mają mi podsyłać artykuły, ja je mam u siebie publikować z linkiem w środku i za to dostane jakieś kilkaset złotych. Jest tu jakiś haczyk? czy jeśli opublikuje w miesiącu 1-2 takei artykuły ( albo więcej) z linkami na zewnątrz to może mi spaść page rank, albo jakoś poleci moja strona w dół w wynikach wyszukiwania? No bo w sumie propozycja jest kusząca, za nierobienie nic, no bo co to jest wstawienie artykułu mogę dostawać kilka setek. Gdzie tutaj jest haczyk? Ktoś się orientuje w temacie?

pozdrawiam

ronin

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gdzie tutaj jest haczyk?
W tej szeptance ....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Gdzie tutaj jest haczyk?

Po paru miesiącach siedzisz w filtrze, pozycje spadają i możesz zapomnieć o ruchu z googla.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

no bo co to jest wstawienie artykułu mogę dostawać kilka setek

Właściciel onetu się odezwał ?? Woow coś tak długo siedział cicho ? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Fajnie, że popisaliście sobie różne aluzje, porównania itp bzdury, ale ja bym chciał się czegoś dowiedzieć na ten temat konkretnego. Dlaczego mam dostać filtr za publikacje tego typu artykułów? Mion - takimi postami nabiłeś sobie tyle tysięcy postów/

Może zaszkodzić, jakiś czas temu ściągałem filtry za artykuły EPR. Google nie tylko patrzy na serwis - liczba anchorów musi się zgadzaćniestety

Nie cierpię spamerów!

Dlaczego mam dostać filtr za publikacje tego typu artykułów?

A dlaczego masz nie dostać? Przecież będziesz publikował nienaturalne/płatne linki. Nie czytałeś wskazówek dla webmasterów za co dostaje się filtry/bany? Czego się chcesz jeszcze dowiadywać?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Hahaha Beer dobre

Kolega trochę z tą szeptanką przesadził a już zdecydowanie z tymi cenami , przykładowo za publikacje z linkiem w grupie Infor w zależności od serwisu trzeba zapłacić od 500 do 2000 zł a czasami i więcej..

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zasadniczo, nawet w zawodzie zamiatacza ulic zarabia się DO miliona miesięcznie.

Tak samo w NextContent zarobisz DO miliona. Nie więcej :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności