Skocz do zawartości

Czy Nextcontent Zaszkodzi Mojej Stronie?

Ronin_rs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to kto ma dłuższego?

Chyba nie podejrzewasz, że będę z nim dyskutował?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Problemem twoim, blake, jest to, że to ty zawsze pierwszy rozpoczynasz wojny i obrażasz innych, promieniując swoją zarąbistością na tym forum. Możesz mi wierzyć albo nie, ale ja tu jestem tylko dla jaj i staram się jedynie udowodnić pisząc głupie rzeczy, że czas dinozaurów takich jak ty, którzy tylko ślepo patrzą na wskaźniki pozycji powoli przemija. Twoje odpowiedzi i paru innych tylko potwierdzają, że głupota goni głupote na tym forum.

Rzeczywiście nie ma sensu nad tym dyskutować.

Nie cierpię spamerów!

Problemem twoim, blake, jest to

Kim jeszcze jesteś oprócz tego, że jesteś specjalistą SEO, SEM, SREM itd, psychologiem, analitykiem i człowiekiem:

dla jaj

??

staram się jedynie udowodnić pisząc głupie rzeczy

Ja jak o czymś nie mam pojęcia, albo nie jestem tego pewny to się po prostu nie odzywam, Ty wykazujesz odwrotną tendencję. Obawiam się, że nie tylko w tej dziedzinie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To prawda, wykazuję odwrotną tendencję, ale po to aby innym uzmysłowić miny na które mogą wpaść. Specjaliści, jak sam zresztą wiesz, niczego nowego się na tym forum nie dowiedzą, a jest sporo osób - właścicieli małych sklepów, którzy czytają te forum w poszukiwaniu rad i potem je wdrażają. Doskonale wiem, że masz bardzo dużą wiedzę w temacie seo, tego nie neguje, ale pamiętaj, że bardzo dużo ludzi zadaje tutaj pytania i niestety często jest tak ze bez głupich odpowiedzi nie da się wywołać w rezultacie normalnej dyskusji, bo na ogół jest odpowiedź: jesteś leszcz i idź się doucz i koniec. Może ty tego nie zauważasz, ale to forum zraziło mnóstwo ludzi właśnie przez takie odpowiedzi. Ja w to nie wnikam, tylko potem ci sami klienci przychodzą do agencji i zadają takie same głupie pytanie, są niededukowani i trzeba im tłumaczyć wszystko na nowo.

Nie cierpię spamerów!

@up, Xann, przed wynalezieniem ognia trzeba było smażyć jajka na rozgrzanych kamieniach...

Cofasz się w ewolucji :D

Zacznę od tego, że prawdę mówiąc spodziewałem się o wiele więcej po tym forum, widzę, że coś schodzi powoli na psy.

Przez niektóre osoby tu piszące, można śmiało stwierdzić i przekazać komuś dalej gdy będzie pytał o to forum, ze jesteście beznadziejni :)

Ja też już podziękuję, myślę, że nie ma sensu tutaj więcej wchodzić. A jak chcecie się kłócić to popiszcie sobie PW, kto jest wiekszym kozakiem, albo dajcie sobei po razie gdzies na miescie i po sprawie.

Ale dość bzdur, wracając do tematu, to kilka osób tak jak pisałem wcześniej co nieco dało do myślenia. Paq też napisał coś mądrego. Nie musze przystępować do nextcontent zeby sobie zaszkodzic, wystarczy ze jakikolwiek klient bedzie chcial zamiescic na mojej stronie artykul sponsorowany z linkiem i to rowniez moze mi zaszkodzic. Moze nie musi. Na mojej stronie moge tez pisac co chce i o czym chce (oczywiscie w pewnych granicach dobrych obyczajow i przepisow prawa) wiec wyglada na to, ze nie moge tego robic i wstawic linka do jakiejs fajnej strony ktora mnie zaciekawila bo google moze pomyslec, ze to jest nienaturalny link. No.. bzdura totalna i to juz jest typowe zastraszanie wlascicieli stron.

No coz strona jest po ty by zarabiala pieniadze, po nic innego, wiec zgłosze sie do nextcontent zamieszcze artykul za 350 zł i zobaczymy co sie stanie. Jak stanie sie kuku no to trudno - taki mamy klimat :)

Jak dla mnie temat do zamkniecia albo do usuniecia bo nikt juz nic madrego tutaj raczej nie napisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności