Skocz do zawartości

Jak To Osiągnąć ? :)

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję waszej pomocy. Jak mam wykonać to co dostałem w 'korespondencji' ? :

"Aby otrzymać pozytywną decyzję w sprawie prośby o ponowne rozpatrzenie zgłoszenia, musisz udowodnić, że zaktualizowana witryna zawiera materiały, które nie naruszają naszych wskazówek."

Nie wystarczają im już zmiany na stronie - rozbudowanie wizytówki firmowej , dodanie zdjęć, grafik, tekstu szerzej opisującego działalność - to jest mało.

Jak się dodatkowo udowadnia, że materiały nie naruszają ich wskazówek ? Gdzieś umieścili wskazówki jak to zrobić ? Sami macie doświadczenia ? Na tacę nie zamierzam dawać.....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Na tacę nie zamierzam dawać.....

M

To wkrótce przyjdzie Ci zmienić "Kościół" ;)

Czym ich tak wqiurwiłeś? Spamowałeś, przyznaj się :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Strona jest kurde czysta, wizytówka firmowa. Zawiera jedną stronę główną z krótkim (teraz trochę powiększonym) opisem działalności, adresem, telefonem oraz profilem G+ lokalnym. Dodana tylko do takich katalogów jak pkt, zumi, panorama firm itp Żadnych napchanych słów kluczowych, żadnych stopek , linków wychodzących.

Jeśli ich rozumiem to muszę tylko to udowodnić........

Czy ktoś z was wystawia certyfikaty może :)

Adwordsa ?? :):):) - od razu, natychmiast po banie przyleciał nowy kod mailowo !!

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@Mario, sprawa jest dziwna. Tak dziwna, że mój podejrzliwy nos mówi- coś ukrywasz ;) Adres strony to nazwa firmy czy jakiś anchor? Mają więcej stron?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nos może mieć katar - zdarza się.

adres strony to nie anchor - nazwa firmy słowotwórcza sklejka coś+"net". DOmena regionalna. Branża finansowa. W wynikach regionalnych z mapką strona na nazwę pokazuje się w wynikach, ale site 0

Strona poleciała przy ostatniej fali banów z zarzutem : czysty spam - treść generowana automatycznie - oczywiście jak zawsze witryny firmowe generuję mieszarkami tekstów.....

Dodatkowo napisali : "Pamiętaj, że usunięcie całej zawartości witryny i natychmiastowa prośba o ponowne rozpatrzenie jej zgłoszenia nie jest najlepszym sposobem rozwiązania problemu."

Tak jakby nad wizytówką firmy trzeba by było pracować kilka miesięcy.....

@mario ja CI taki certyfikat mogę wystawić, koszt tyle co rok korzystania z certyfikatu "rzetelna firma" minus rabat dla usera PiO 100% - nie gwarantuję tylko skuteczności tego certyfikatu w kręgach wszystko najlepiej wiedzących i ustalający najjaśniejsze wskazówki pracowników G :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Spoko - postawie 5 takich witryn firmowych w to miejsce i tyle. Niepotrzebnie chciałem podejść ambitnie białosełowo do jednej, jedynej dodanej tylko do firmowych yellowpages i zrobionej jako wizytówka dla ludzi bez świrów i pozycjonowania na frazy.....

• 3 tygodnie później...

Wysłałem ponownie prośbę bez wprowadzania kolejnych zmian na stronie, nie dawałem na tacę też i dziś :

"Przeanalizowaliśmy prośbę o ponowne rozpatrzenie zgłoszenia otrzymaną od właściciela witryny xxx i anulowaliśmy czynności podjęte....."

W "prośbie" o rozpatrzenie objechałem ich i napisałem oświadczenie, że nie skorzystam z kodu Adwordsa jaki mi przysłali :)

Jedna wielka ŻENADA

M

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności