Skocz do zawartości

Co Się Dzieje , Zmiana ( Modyfikacja ) Algorytmu ?

likom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie wszystko zaczęło się od niedzieli. I od tego czasu są spadki. Tak jak wstępnie przeglądałem dziś rano pozycje, to od jutra system monitorowania pozycji będzie cały na czerwono. Prawdę mówiąc, sam już nie wiem na co zwracać uwagę przy pozycjonowaniu. Wydaje cię, ze wypozycjonuje się stronę, strona pobędzie w topie 3-6 miesięcy i spada po update.

Już od dawna tak uważam, że jak chcesz kasę zarabiać, to musisz być przygotowany, że po update strona poleci... Musisz mieć dużą rotację klientów, aby przetrwać...

@Foxen.pl - jest to baaaaaardzo duża lista adresów. Ponadto adresów klientów się nie podaje :-)

@ar4 - Jest spora rotacja klientów, nawet bardzo duża. Jestem przygotowany do tego, że po update strona może spaść.

Wiem, że jestem nudny ale jestem też uparty :D

Już nie nudzę - za kolejne 3 miesiące przy kolejnym temacie o update i wylotkach się przypomnę, w końcu może dopnę swego. Chcę zebrać grupę 100 osób i trochę namieszać - media, strony informujące itp.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Ludzie weźcie się w końcu do roboty a nie płaczcie jeden przez drugiego, bo już się czytać tego nie chce.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności