Skocz do zawartości

Co Się Dzieje , Zmiana ( Modyfikacja ) Algorytmu ?

likom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co bym teraz robił w PL ?

Linkował delikatnie, 1-3 linki dziennie

jak to czasy się zmieniają, a jeszcze niedawno wszyscy by zabili śmiechem za taką radę :)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Tego nikt nit wie, może jeśli w ciągu x czasu jeśli do strony zaczyna prowadzić y linków, a nie jest wykupione AdWords strona po prostu leci, bo Google wnioskuje, że w takim razie ruch jest po prostu sztuczny, bo nie został przepuszczony przez ich skarbonkę ;)

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Ja myślę, że odwrotnie - spotkałem się już nie jeden raz z przypadkiem, że strona miała dobre pozycje i adwords. Po zaprzestaniu adwords strona spadła w wynikach. jest w tym dużo logiki - spadek strony = powrót do adwords.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

z tym adwordsem, to nie tylko wyście zauważyli... był - było lepiej dla paru stron... (zresztą można by tu wywnioskować - zrób coś dla google [daj pieniądze] - google zrobi coś dla Ciebie [Twoja strona nie będzie zamrożona])

A zamrożenie wyników - jeśli faktycznie jest to kiedyś minie, to do niczego nie doprowadzi - a już na pewno do niczego dobrego...

W sumie jak z adwordsów im się $ nie zgadzają, niech otworzą swój sklep seo + zatrudnią tanią siłę roboczą i niech sprzedają sami linki, wszyscy będą happy... :]

i pozostane w SERPie tylko ja i wiki :D

Nie wiki tylko youtuby.

Ostatnio znalazłem rekordowy wynik na pewną fraże z dwoma pospolitymi słowami. Top 14 = 14 razy youtube. Dalej kilka facebooków. Tego to już nawet nie umiem nazwać. Bezczelność i namolność G trudo opisać.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Co bym teraz robił w PL ?
1. Linkował delikatnie, 1-3 linki dziennie, podstrony, dużo dobrych fraz niszowych, żeby na stronie był ruch. Ważne, żeby strona miała niski bounce rate.

1-3 dziennie u mnie taki numer nie przechodzi, przy dziesięciu linkach EM (dodawane naraz) strona leci w dół natomiast linkowanie na nazwę domeny nic nie daje.

Wy tak na serio z tym adwords?

Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami.

PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl

Po algoroo widać że już od tygodnia mielą jak porąbani. Tak samo jak w Maju. Niech wytną do końca wszystko, i dadzą w końcu upust wynikom, bo odechciewa mi się (jako użytkownik) szukać w ich wyszukiwarce czegokolwiek. Nie da się nic znaleźć z 2014 roku, idzie się wku...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności