Skocz do zawartości

Co Się Dzieje , Zmiana ( Modyfikacja ) Algorytmu ?

likom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

...Teraz weź tylko 1000 takich identycznych Intruderów (pewnie więcej by się znalazło zainteresowanych na całym świecie tą przykładową frazą) i teraz niech każdy z nich zrobi to co Ty ...

A w G jak było/jest? Może być i 100k podobnych, ale miejsc jest tylko 10 ;)

W bing u jeszcze wchodzi ten kto jest lepszy, a nie ten kogo nie uwali G ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

W bing u jeszcze wchodzi ten kto jest lepszy,

W czym lepszy?

w niczym.. tam nie ma konkurencji za dużej i dlatego Ci co mają "mrozy" tak walczą z wielkim G ... :)

Co jak co, ale ktoś kto uważa, że jedynymi "prawidłowymi" wynikami są strony, które on pozycjonuje to chyba powinien zmienić prace bo to już powoli choroba psychiczna ...

Dopóki tacy jak Intruder nie zrozumieją, że jest tysiące firm na daną frazę, a wyników w TOP tylko 10 to Google będzie wyzywane od najgorszych i będzie coraz więcej tak durnych tematów na tym forum ...

a w sumie zamiast tutaj na forum się nad tym rozwodzić to może lepiej zacząć linkować bardziej z głową :)

automaty są do pomocy, a nie do wykonania całej pracy za nas ...

Dopóki tacy jak Intruder nie zrozumieją, że jest tysiące firm na daną frazę, a wyników w TOP tylko 10 to Google będzie wyzywane od najgorszych i będzie coraz więcej tak durnych tematów na tym forum ...

Ale ja to doskonale rozumiem. Musisz odróżnić dwie rzeczy. Poczytaj o Churn & Burn - jak robię coś takiego i strona leci, to wiem za co leci i mam to wkalkulowane. Ale jak leci strona klienta, bo rok temu katalogi strony były cacy a teraz już nie są to mnie to lekko mówiąc wkurza. A jeszcze bardziej mnie wkurza jak do klienta dzwonią, żeby kupić AdWords. Nadal po tym wszystkim uważasz, że google jest fajne a ci co polecieli za byle co na prawdę na to zasłużyli ?

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Jakoś Cię nie widzę na afiliacji na topowych rynkach.

Ja tam nie narzekam.

masówka "jak za dawnych lat" szybko staje gdzieś w okolicach top100

Bo teraz robi się masówkę jak "za aktualnych lat" i też wchodzi.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Widzę w ulubionym temacie PiO napinka po staremu, żeby któremuś żyłka nie pękła bo ciężko się zszywa :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

żeby rozwiać kto ma rację może zawody. każdy włoży po 5000 ale weźmiemy jakąś komercyją frazę a nie taką jak ostatnio z hospicjami. Pulę przekażemy 50% zwycięzcy o ile utrzyma stronę minimum 6 miesięcy w top 3 . Czas miesiąc bo to wystarczy dla tych co umieję teraz pozycjonować.

Kolejne 50% oddamy na jakąś fundację dla niepełnosprawnych dzieci.

No i oczywiście ten kto wprowadzi stronę do top 3 zdobędzie uznanie forum i tytuł rozmrażacza lodowych serpów aż do filtra.

Domeny jakie kto chce, hostingi tak samo. sposoby linkowania dowolne. można nawet zero linków.

Może się zgłosi z 10 osób to i pula będzie solidna? Na biednych nie trafi :)

A jak się nie uda to cąlą kasę przekażemy fundacji. Straty muszą być żeby była zgoda że się nie udało przerobić google bo się zapięli na pozycjonerów, a przy okazji ucierpiało masę innych stron.

A jeszcze bardziej mnie wkurza jak do klienta dzwonią, żeby kupić AdWords

Nie wkurzaj się tylko Ty zaproponuj klientowi AdWords. Przy okazji zarobisz.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności