Skocz do zawartości

Co Się Dzieje , Zmiana ( Modyfikacja ) Algorytmu ?

likom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A co chcesz Imię i nazwisko ( Marcin Kowalski na poczatek)- Przecież też nie podajesz. Chcesz się umówić - Zapraszam do Wawy i idziemy na browara. Ty się przedstawisz ja też.

Ja się nie pisze na udział w zawodach bo ja jestem w tej grupie co im nie wchozi, nie wychodzi i mają zamrożone serpy.

To jest dla tych co wiedza co i jak izawsze im teraz wszystko wychodzi.

Ale mogę dołożyć 10k do puli jeśli weźmiecie moje frazy a jak się wam uda to przekażecie mi domeny w całości łącznie z hostingiem.

Ja mogę zorganizować spotkanie u notariusza w Warszawie i spszemy umowę Każdy wpłaci kase w depozyt i robimy zawody. Przy okazji się poznamy może polubimy , zostaniemy przyjacółmi ..... dalej już nie będę ciągnął

przekażecie mi domeny w całości łącznie z hostingiem.

A może jeszcze frytki do tego?

zostaniemy przyjacółmi .....

nie będę ciągnął

Wyrzuć to z siebie, nie krępuj się, to takie trendy w dzisiejszych czasach.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Wyrzuć to z siebie, nie krępuj się, to takie trendy w dzisiejszych czasach.

No wiesz... Krępuję się trochę

A może jeszcze frytki do tego?

O.... Pracownik MC Donalds :)

A na poważnie

No jak się dorzycam do puli to chcę cos z tego mieć. Wystartuj z tego co piszesz wiesz co i jak i 5k to nie za duży wydatek dla ciebie.

Co ci zależy najwyżej potrzebujące dzieci z tego skorzystają a my wszyscy będziemy mieli odpowiedź jak to tak naprawdę wygląda.

Ja mam taką naturę że jak mi ktoś mówi że jestem osłem to ja mu mówię że niech pokaże że jest lepszy . Jak za małe stawki to ja się dostosuję do większych. Jak się zbierze ze 20 takich jak ty to ten co wygra kupi sobie niezłą furę albo mieszkanie w Radomiu :) Chyba warto zaryzykować ... Przecież wiecie co i jak zrobić.

Ja już napisałem i pare osób też że ma problemy . Ja niestety teraz jestem cienias

A jeszcze bardziej mnie wkurza jak do klienta dzwonią, żeby kupić AdWords

Nie wkurzaj się tylko Ty zaproponuj klientowi AdWords. Przy okazji zarobisz.

Hehe to by było poniżej mojej godności :D Zresztą biedronki można zarobić w biedronce :)

W USA mixowanie jst dużo większe niż w EU. Tam jak takie mini update-y są częściej niż u nas a wylotki na dużo większym poziomie.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Hehe to by było poniżej mojej godności

Pieniądze nie śmierdzą ;) tu przykład: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/199111-google-online-marketing-challenge/?p=1369848

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Dla pozycjonera sprzedawać adwords to jak iść do pracy do biedry. Oczywiście moje subiektywne zdanie. I podkreślam - pozycjonera - nie agencji marketingowej, która specjalizuje się w adwords i innych sieciach nie oferując seo :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Adwordy są jakąś alternatywą. Ok. Tylko czemu ja am się dzielić z G skoro G nie chce się dzielić ze mną? Ja swego czasu jak miewałem Klienta, któremu zależało szybko zaistnieć proponowałem Adwordsy na czas kiedy strona wejdzie na swoje miejsce w organikach. Dzieliłem się z G bo zarabiałem na niej. Teraz już tego nie robię. Dla G, ja to mała strata. No ale jak dla zasady zostałem w OFE, to tu też dla zasady nie będę się dzielił :piwo:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Dzieliłem się z G bo zarabiałem na niej

To jest właśnie klu całej sprawy. Jak moje strony były wysoko to też płaciłem dodatkowy za AD. Teraz wolę tą kase dać studentom za roznoszenie ulotek. Efekt ten sam a dzieciaki sobie mogą dorobić i co ważniejsze kasa w Polsce zostaje. Tylko że oni ją wydadzą na Chińskie ciuchy lub elektronikę, żarcie z MC Donalds :) Ruską wódę i może tylko Polskie jabłka :)

nie mam poprzedniego ja tu jestem nowy niestety - Możesz Cybera zapytac on to potwierdzi. Ja jestem prywatną osobą która robi to tylko dla siebie. Kiedyś odbyłem szkolenie u Kojotka ( Wtedy to super działało ) ale te czasy się skończyły .......

P.S. a czemu pytasz o poprzedni nick

Pyta, bo tu czasami ktoś narobi sobie siary, znika i wraca jako ktoś zupełnie nowy
Nie to nie to. Ja szukam jakiegoś rozwiązania swoich własnych problemów. Z Chęcią mogę się spotkać nawet z kilkoma osobami na browcu i pogadać. Powiedzieć co robiłem jakie były skutki tego itp. Jak by się pare osób umówiło to może by się znalazło jakiś wspólny mianownik. Udało mi się trochę tematów ogarnąć ale nie jest to taki poziom jakiego oczekuję.

Podpuszczam też trochę tych co wszystko wiedzą ale jak się nie chcą złapać na 5k, 10k, 20k, 50k to sami odpowiedzcie sobie jakie można wysnuć wnioski.

Ta wasza wiedza też nie jest znowu jakaś tajemna. Za granicą w USA czy w Indiach jest jej też sporo. Jak kiedyś napisałem do jednego gostka z Indii email to mi naprawdę dużo podpowiedział. Sęk w tym że teraz te różne metody nie działają , nie działają pojedynczo , nie działają łącznie,a jak coś zadziała na jakiejś stroni i to powtarzasz na innej to efekt jest już mizerny.

Kiedyś można było wziąć domenę. Zaparkować ją tak żeby nie działała jeb...ć linkami przez miesiąc albo dwa i po odpaleniu strony zgadnij gdzie była 9 na 10 było w top 5 , teraz żadne przekręty nie chcą zadziałać. :::::PŁACZ:::::::

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności