Skocz do zawartości

Co Się Dzieje , Zmiana ( Modyfikacja ) Algorytmu ?

likom

Rekomendowane odpowiedzi

I zgadnij jaki jest teraz efekt? Mało kto spamuje tak jak "przed" więc maszyny google nie są przeciążone, jest redukcja kosztów. W topy mało co wchodzi bo większość nie wie jak, adwordsy szaleją, zyski firmy są. Tylko czekać aż wprowadzą płatne organiki top10 na dochodowe frazy i ch..j im zrobisz.

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja nie siedzę w kredytach czy innych programach partnerskich i nie interesują mnie inne frazy tylko frazy około mojego biznesu.

10k 5k drobne Ha Ha Ha. Jak drobne to ja dam 10 i ty daj 10 na jakąś fundację . Dla mnie nie drobna ale jak ty zapłacisz to i ja. Jutro się możemy umówić i wpłacić razem na poczcie.

Szacunek rzecz względna a poza tym to wycieczka osobista i tylko twoje zdanie.

10k 5k drobne Ha Ha Ha

Drobne czy nie drobne, ale zawsze pieniądze. O co chodzi z tą fundacją? Bo już nie kumam - dlatego, że Ty dajesz to ktoś też ma dać? Będę miał potrzebę żeby dać to dam i nie będę musiał wypisywać na forum ile i z kim. Widzę, że ewidentnie chcesz się dowiedzieć co i jak robić a tak na prawdę nic się nie zmieniło wielkiego w maju, ale wątpię, że ktoś będzie Ci o tym opowiadał, bo tak chcesz.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jak by mi pozycjoner zaproponował Adwordsy to bym go wyśmiał - jako klient i skończył rozmowę

Ważne, by pozyskać klienta za rozsądne pieniądze, dlatego jeśli się opłaca korzystać trzeba również z Adwords. Znaczna część klientów nie rozróżnia wyników naturalnych od sponsorowanych. Dlatego reklamę trzeba mieć tu i tu. Przy prowadzeniu firmy liczy się ekonomia, skuteczność i przewidywalność a nie jakaś naciągana gimnazjalna ideologia.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

O to chodzi że jak ktoś pisze że dla niego 10k to grosze to znaczy że nie poczuje jak odda potrzebującym. Ja się tylko dołącze żeby nie był samotny.

Tak ewidentnie chcę się dowiedzieć jaka teraz jest sytuacja.ponieważ to co działało 2 lata wstecz eraz nie działa. Zrobine zaplecze na 100 domenach nie zadziałało tak jak potrzeba.

Nie chodzi mi o to że nie da się czegoś zrobić i wbić w topy bo się da (kupie-narzedzia.pl) na frazy skup narzędzi i skup narzędzi warszawa zrobiona w miesiąc ma top 5. Jest to strona dla sportu i dla testów zrobiona. Niestety fraza nie ma adwordsów ogóle. Wątpię też żeby się ktoś mocno pozycjonował w tym zakresie.

Udało mi zię nawet kilka fraz moich wbić w topy ale to jest kilka a nie wszystko co chcę. Wszystkie moje strony są dość wysko w Mapsach ale w organikach już nie.

To co na jednej domenie zadziała na inne powtórzone już nie....

Ale niektórzy piszą że wszystko im wychodzi więc szukam możliwości zdobycia tej wiedzy. Od tego chyba jest to forum.

Ja wyceniam i sprzedaje swoje usługi i nie mówie wszystkim że potrafię ale nie zrobię bo nie i koniec. Tu jak widzę w ogólnikach wszyscy umieją zrobić wszystko ale jak już przychodzi do konkretów to nie ma odpowiedzi.

To jest taka rozmowa " ja mam większego niż ty ale nigdy nie zdejmę majtek bo by ci oko wybił"

Takie nasuwa mi się pytanie czy ktoś z was zrobił jakieś frazy adworsowe, które dają prawdziwy ruch na stronie w cięgu ostatniego roku czy swoje opinie wysnuwacie na podstawie domen które nie dostały filtrem i zajęły dobre miejsca od 2 do 1,5 roku temu.

Przy prowadzeniu firmy liczy się ekonomia, skuteczność i przewidywalność a nie jakaś naciągana gimnazjalna ideologia.

Zgadza się. Klientów też pozyskuje się w różny sposób. Ja już prowadzę firme około 20 lat i różne tematy już przerobiłem. Można się wbić w garniak i przejść po firmach i kasę się zarobi ale to forum jest od seo i skupiam sie na tym. Lubię dużo umieć a ten temat ostatnio mi ciąży więc szukam wiedzy i tyle ( naprawdę nie musi być za darmo)

P.S. dziś już idę się bawić ...... do zobaczenia po kacu

Weźcie sobie załóżcie wątek "Pierd*** o du**e Maryni", a nie za każdym razem wchodzę z nastawieniem, że może jakiś update zrobili a tutaj tylko te bzdury o tym jakie to Google złe.

Sprzątanie po zgonach https://sprzataniepozgonach.pl/

Dezynfekcja i dezynsekcja https://www.isotech-pestcontrol.pl/
Ptaszyniec kurzy https://zwalczanie-ptaszynca.pl/

(kupie-narzedzia.pl)

:D Jeżeli te frazy są porównywalne z tymi co chcesz wbić dla siebie to jakiś joke jest chyba.

Ale niektórzy piszą że wszystko im wychodzi więc szukam możliwości zdobycia tej wiedzy

Nie wchodzi wszystko, nie ma takiej opcji. A co do wiedzy to ja Ci ją sprzedam nawet i za te groszowe 10k, ale co z tego jak nie będziesz miał możliwości jej nawet wykorzystać (nie masz po prostu dostępu do zaplecza i narzędzi, którymi ja dysponuje).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Weźcie sobie załóżcie wątek "Pierd*** o du**e Maryni", a nie za każdym razem wchodzę z nastawieniem, że może jakiś update zrobili a tutaj tylko te bzdury o tym jakie to Google złe.

Dodaj sobie na twitterze parę speców od seo - bedziesz wiedzial szybciej niż tutaj w tym temacie o tym kto jest lepszy, kto wiecej zarabia i krucjacie intrudera z promowaniem binga :)

Czas na testy.

A co do wiedzy to ja Ci ją sprzedam nawet i za te groszowe 10k, ale co z tego jak nie będziesz miał możliwości jej nawet wykorzystać

No Blake ale niedawno chwaliłeś się Beerbantowi że masz klienta za magiczną sumę 1200 pln a teraz piszesz że 10k to groszówki no to nie wiem jak nazwać te 1200 pln warto schylać się po takie nic ? Piszesz że robisz spamy i masz darmowe linki ale te 1200 pln to twój największy sukces więc o co chodzi ?

Z mojego doświadczenia wiem że jak ktoś sobie radzi w PP to za nic w świecie nie weźmie zlecenia na pozycjonowanie cudzej strony bo na własnych więcej się zarabia a na pozycjonowanie cudzej szkoda czasu i wysiłku.

Z ręką na sercu powiedz za ile wypozycjonujesz stronę na keyword "kredyty online" na minimum top5 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności