Skocz do zawartości

Co Się Dzieje , Zmiana ( Modyfikacja ) Algorytmu ?

likom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@up:

Eee - ja już dawno dzwoniłem do wróżki, zanim jeszcze na PiO wszedłem, ale odpowiedziała mi, że szklana kula udziela wymijających odpowiedzi, że to zależy od sposobu linkowania, że powinienem przyjrzeć się profilowi linków, zdobyć mocne linki i może się poprawi :zeby: .

Wróżka powiedziała też, że jej witryna również poleciała w wynikach i rozważa zostanie zakonnicą, bo robienie w biznesie internetowym stało się mniej przewidywalne niż odprawianie modłów w Kościele :sciana: .

I koniec update - mam nadzieję, że ostatniego w sezonie wiosna/lato. Kolejny będzie w grudniu. Co poleciało ? Niewiele - stronki robione automatami (gsa, xrumer) oraz redirami - nic co by mnie mogło zaskoczyć. Odpuściło stronkom blokowanym za zbytni przyrost linków - zawsze coś. Stronki robione pewnym, prywatnym zapleczem oraz beta testami mojego systemu - nie zgłaszanym przez żadnego "naukowca" do disavow - mają się dobrze. Google pokazało kolejny żałosny pokaz swojej bezsilności i zachłanności zarazem :)

A skąd wiesz, ze koniec;) ?

U mnie przejechali sie na rynkach: pl, co.uk, de, it, es, fr, hu, cz, ro.

Wyjechało wszystko co było robione jak w/w .

Branża : medykamenty wszelkiej maści. Najgorsze jest to, ze je baski się wycfanily i nie przysyłają informacji które domeny maja ręczny. A może to nowy algorytmiczny;)?

Na tych "mocnych" frazach już od dawna nie ma info o cięciach domeny w GWT, także jak "jadą" ręcznie, więc pewnie mają "stosowne wajchy" od takich filtrów ;)

Edit = w sumie jest to zrozumiałe, Janek Kowalski nie "robi" takich fraz bo ich nigdy i tak nie zrobi :D

A ten kto je "robi" doskonale orientuje się co za to grozi więc po co go informować :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Ciekawe ile jeszcze to potrwa...

Cztery dni, w piątek Matt ogłosi update rollup

Ze swoim głupawym uśmiechem na twarzy powie, że nic się nie dzieje i algorytm bierze mnóstwo czynników pod uwagę a fluktuacje to naturalna rzecz :)

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Nie wiem, czy zauważyliście, ale wraz z tym updatem bardzie wyeksponowano wyniki lokalne, tak jakby była jeszcze modyfikacja przy algo Venice

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

nie wiem co oni tam sie starają i co zmieniają , ale spamu jest tyle w wynikach że łokufa - heh na lokalnych to można poczytać tylko mixy i adwords :D damn :D chybassiektosfkufil na G :>

edyta : musiałem :

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności