Skocz do zawartości

Co Się Dzieje , Zmiana ( Modyfikacja ) Algorytmu ?

likom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Zauważyłem jeszcze kilka rzeczy .

1. Strasznie wielka rozpiętość pomiędzy data center.

Kolejne sprawdzanie frazy co kilka minut dla testu pokazuje raz 6 pozycję a raz 63 .

2. Dodatkowo podlinkowane słabe frazy które wchodziły w ciągu tygodnia nie chcą za bardzo się ruszyć.

3. Na domenie zmieniona strona na nową,znacznie uproszczoną. Dobrze podlinkowana. Google trzyma wyniki ze starej strony ,jeszcze od ponad tygodnia nie było szarpnięcia w wynikach,

Ma ktoś coś zbieżnego ?

Róbcie swoje i się nie przejmujcie. Chcieli spamowe wyniki ? mają spamowe wyniki. Jeszcze max 5 lat i zmieni się lider na rynku wyszukiwarek. Odetchniemy z ulgą :)

Oddychaj sobie z ulgą, ja swojego źródła dochodu nie chcę stracić.

Tak jak połowa specjalistów.

Dlaczego intruder skoro tak non stop płaczesz na google po prostu nie zmienisz profesji ?

Jeżeli musisz już robić pozycjonowanie, specjalizuj się w seznamie, yandexie czy innych... a google zostaw w spokoju i nie narzekaj :)

Czas na testy.

Jeszcze max 5 lat i zmieni się lider na rynku wyszukiwarek

Fajnie by było :) ale jak tak patrzę czego zwyczajny człowiek oczekuje od wyszukiwarki i internetu to nie liczył bym na to. Ludzie się przyzwyczajają do samego designu, starszych wkurza często jak im aktualizacja przeglądarki wskoczy i się wygląd zmieni. Jakość wyników to najbardziej martwi chyba nas bawiących się w tej branży. Lider się tak szybko nie zmieni ale jakby chociaż był stosunek 60% dla googla reszta dla pozostałych to by może bardziej wydawców szanowali i bardziej myśleli nad tym co robią. Aktualnie to mogą zrobić prawie wszystko.

Tablice fluorescencyjne Led, banery Led - nowoczesnareklama.enstal.pl

piszą o updejcie algorytmu - Bartosz przewiduje że będzie w piatek 23 a jak będzie to dział https://www.forum.opt...iltry-bany-itp/ będzie pękał w szwach.

Nie zgadzam się, żeby było to w piątek 23. Wyjeżdżam, nie ma mnie i nie będę miał dostępu do internetu! Przesuńcie to na poniedziałek! Nic tak nie motywuje człowieka do pracy jak ban/filtr w poniedziałek rano :blum: .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności