Skocz do zawartości

Co Się Dzieje , Zmiana ( Modyfikacja ) Algorytmu ?

likom

Rekomendowane odpowiedzi

Z ręką na sercu powiedz za ile wypozycjonujesz stronę na keyword "kredyty online" na minimum top5 ?

Nie wypozycjonuje za żadne pieniądze. Nie działam w kredytach, nie znam rynku a jak bym znał to bym nie robił w nim klientów ;) Ogólnie dzisiaj kategorycznie żadnego już nie przyjmę, nawet za 20k na frazy "skup zużytych narzędzi w pcimiu dolnym za free". Teoretycznie wszystko ok, ale trzepie mnie na myśl o telefonach gościa, który z 1 pozycji spada na 2 i potrafi 3 razy dziennie zadzwonić czy coś się z tym nie da zrobić bo on chyba filtra dostał i konkurencja go wyprzedziła.

Po pierwsze świadomość klientów jest praktycznie zerowa, po drugie jak im się wycenę zrobi to twierdzą że to joke na prima aprilis jest...

... cut ... bo się za bardzo rozpisałem.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z ręką na sercu powiedz za ile wypozycjonujesz stronę na keyword "kredyty online" na minimum top5 ?

Ogólnie dzisiaj kategorycznie żadnego już nie przyjmę, nawet za 20k na frazy "skup zużytych narzędzi w pcimiu dolnym za free". Teoretycznie wszystko ok, ale trzepie mnie na myśl o telefonach gościa, który z 1 pozycji spada na 2 i potrafi 3 razy dziennie zadzwonić czy coś się z tym nie da zrobić bo on chyba filtra dostał i konkurencja go wyprzedziła.

Ja nawet to rozumiem. Też mam takich klentów, chociaż w innej branży,w której akuat mogę dać 100% gwarancji na to co dostarczam i robię, o ile ktoś rozumie co kupuje. Ale z tym rozumeniem to już bywa masakrycznie i trzeba mieć naprawdę grubą skórę i nieziemską cierpliwość, żeby to wytrzymać.

Tylko blake, w takim razie co tu robisz i po co tyle czasu marnujesz?

Ja tu wpadam dla relaksu. Nie mam z kim pogadać, moi klienci nie mówią po polsku...

Sorry, nie odpowiadam na PMy

... Ogólnie dzisiaj kategorycznie żadnego już nie przyjmę, nawet za 20k na frazy "skup zużytych narzędzi w pcimiu dolnym za free". Teoretycznie wszystko ok, ale trzepie mnie na myśl o telefonach gościa, który z 1 pozycji spada na 2 i potrafi 3 razy dziennie zadzwonić czy coś się z tym nie da zrobić bo on chyba filtra dostał i konkurencja go wyprzedziła...

Jak będziesz miał chętnego na taką frazę za takie pieniądze, to śmiało mi podsyłaj. Ja sam będę nawet 3 razy dziennie rano i 3 razy dziennie wieczorem wydzwaniał do takiego Klienta by mu powiedzieć, że da się coś zrobić ;)

No pojechałeś :piwo:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ja tu wpadam dla relaksu.

Jak też, bo czasami niezłe kabarety można tu wyczytać na ścianach płaczu ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ponieważ temat o algorytmie zszedł na inne tory - zamykam.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności