Skocz do zawartości

Problemy AdSense z kontaktem ze mną

Dustean

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dwa problemy z AdSense, otóż wypełniłem formularz kontaktowy na stronie, jednak mam co do tego pewne wątpliwości, czy wszystko oby na pewno jest ok...

Po pierwsze mój PIN wygenerowano: 2006-04-27 - listu zadnego jeszcze nie dostalem, juz za 3 dni bede mogl wygenerowac nowy PIN - czy to mozliwe, zeby ten list z PINem szedl az tyle czasu? Moze jest to wina zle wpisanych danych? Generowac nowy PIN?

Dodatkowo dodalem swoje konto bankowe kilka dni temu (mBank) i wpisalem tak, jak zalecali na AdSense - sam numer konta bez myślników i spacji - w formularzu Google mam swoje nazwisko bez spacji - czy przez to mogą być problemy? Komunikat z Google jest: Próbowaliśmy przelać testową kwotę na następujące konto poniedziałek, 15 maj 2006: - jak na razie nic jeszcze nie dotarło...

Tak mam przykładowo wpisane dane kontaktowe w formularzu:

802281ggga2adsense.png

Czy coś należy poprawić?

Zobacz smieszne filmiki na fume.pl :: Miej zawsze dobry humor :)

Mam dwa problemy z AdSense, (...)

Po pierwsze mój PIN wygenerowano: 2006-04-27 - listu zadnego jeszcze nie dostalem, juz za 3 dni bede mogl wygenerowac nowy PIN - czy to mozliwe, zeby ten list z PINem szedl az tyle czasu? Moze jest to wina zle wpisanych danych? Generowac nowy PIN?

(...)

może już na starcie profilaktycznie zawiesili Ci konto ;)

na obydwa pytania jedna odpowiedz - dac im czas ;)

pin szedl do mnie miesiac i 3 tygodnie ;)

przelewow nie biore ale slyszalem ze tez ida mocno opoznione + nie sugeruj sie tym co pisza bo czasami daty panelowe nie zbieaja sie z rzeczywisctymi ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Dziękuję bardzo za odpowiedzi ;)

Kwota weryfikacyjna na konto bankowe właśnie przed chwilą doszła, dlatego już jestem spokojniejszy o bank.

Z PIN-em również się uzbroję w cierpliwość - mam nadzieję, że dojdzie ;)

Swoją drogą, nie wiedziałem, że Google przysyła forsę z Irlandii... myślałem, że prędzej ze Stanów :>

Zobacz smieszne filmiki na fume.pl :: Miej zawsze dobry humor :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności