Skocz do zawartości

Konferencję Google Adsense W Warszawie 10 Czerwca

phare

Rekomendowane odpowiedzi

Drugi raz w historii mojego uczestnictwa w programie dostałem zaproszenie na konferencję Google AdSense w Warszawie 10 czerwca 2014 r.

Pierwszą wspominam bardzo dobrze - zatem Widzimy Się :)

Modlitwy - Najpiękniejsze modlitwy

Praga Południe i Praga Północ - Portal o warszawskiej Pradze

Zagadki logiczne

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

No ja właśnie dostałem zaproszenie, więc chyba będę -- tzn. wypełniłem ankietę, że bym chciał, ale jeszcze ostatecznego potwierdzenia nie dostałem.

Obstawiam, że zapraszani są wydawcy z potencjałem -- czyli tacy, którzy mogliby zarabiać jeszcze więcej.

Obstawiam, że zapraszani są wydawcy z potencjałem -- czyli tacy, którzy mogliby zarabiać jeszcze więcej.

Też dostałem, ale nie wybieram się. Odległość trochę duża, na samą podróż jakies 4 stówki by poszło, na lokum pewnie jeszcze więcej. A nie sądzę by mogło mi to w czymś sensownie pomóc.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Możecie powiedzieć w jaki sposób to wygląda? Tzn. czy jest to zwykła konferencja, gdzie jeden lub kilku ludzi coś mówi przed audytorium, czy są też tam jakieś np. warsztaty, konsultacje? Ile to mniej więcej trwa (cały dzień, 2 godz.)? Jeszcze widzę w formularzu konieczność podania nazwy firmy, więc czy to jest tylko dla firm?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności