Skocz do zawartości

Nie moge uaktywnić adsense

ArtPro

Rekomendowane odpowiedzi

Od niedawna dzieje się dziwna rzecz, nie moge uaktywnić adsense, chce zamiescić swój przekaz na jakiś stronach w systemie adsense. Adwords działa znakomicie , natomiast adsense pokazuje ciągle 0 wyswietlen i 0 klkniec, mimo iż jak tworze reklame jest na końcu napis że reklamy są już aktywne, no i kampania jest aktywna. Zwiekszyłem cpm do 5 zł, dalej to samo, zwikeszam liczbe stron gdzie chce aby ukazały sie moje reklamy to samo, zmniejszam to samo, przekaz jest poprawny gramatycznie itd, wcześniej działał na innym koncie (korzystam z kuponów promocyjnych i mam kilka kont) .Zawiesiłem inne konta dalej to samo. Już nie wiem , czy inni daja po 15 zł za cpm czy ja czegoś nie wiem, branża motoryzacyjna, swoją drogą osobiście frustrują mnie reklamy na stronach motoryzacyjnych kompletnie z motoryzacja nie zwiazane.

Ktoś może pomóc? ;)

Branża motoryzacyjna

Masz dziecko ? przejrzyj bajki dla dzieci , szególnie dla tych trudnych pobudliwych dzieci, wspieram hobbystycznie.

Od niedawna dzieje się dziwna rzecz, nie moge uaktywnić adsense, chce zamiescić swój przekaz na jakiś stronach w systemie adsense. Adwords działa znakomicie , natomiast adsense pokazuje ciągle 0 wyswietlen i 0 klkniec, mimo iż jak tworze reklame jest na końcu napis że reklamy są już aktywne, no i kampania jest aktywna. Zwiekszyłem cpm do 5 zł, dalej to samo, zwikeszam liczbe stron gdzie chce aby ukazały sie moje reklamy to samo, zmniejszam to samo, przekaz jest poprawny gramatycznie itd, wcześniej działał na innym koncie (korzystam z kuponów promocyjnych i mam kilka kont) .Zawiesiłem inne konta dalej to samo. Już nie wiem , czy inni daja po 15 zł za cpm czy ja czegoś nie wiem, branża motoryzacyjna, swoją drogą osobiście frustrują mnie reklamy na stronach motoryzacyjnych kompletnie z motoryzacja nie zwiazane.

Ktoś może pomóc? ;)

Hola, hola... czy ty chcesz, żeby w statystykach Adsense pokazywały Ci się statystyki Adwordsowych kampani?? To tak nie działa... Albo ja nie rozumiem Twojego posta...

Hola, hola... czy ty chcesz, żeby w statystykach Adsense pokazywały Ci się statystyki Adwordsowych kampani?? To tak nie działa... Albo ja nie rozumiem Twojego posta...

Hmm, wchodze na swoje konto w adwords, loguje się, tworze kampanie skierowana na strony , wybieram aby wyswietlały sie w Polsce, tworze przekaz, dalej w skieruj reklamy (określ strony) wybieram sobie kilka stron które są w adsense i mnie interesują, podaje dzienny budzet (powiedzmy 40 zł), minimalne cpm wynosi 0,75 zł, daje 5 zł, zapisuje kampanie, dostaje napis twoja kampania jest juz aktywna. Czekam czekam , i widze cały czas w kampani zero wyswietlen i zero klikniec (przez kilka dni). Natomiast w kampani skierowanej na słowa kluczowe nie mam zadnego problemu. Chyba wyjaśniłem w miare jasno ;) ?

Branża motoryzacyjna

Masz dziecko ? przejrzyj bajki dla dzieci , szególnie dla tych trudnych pobudliwych dzieci, wspieram hobbystycznie.

może wszyscy banują Twoją strone jako konkurencyjną. A 5 zł CPM to znowu nie tak dużo - może zwiększ.

I nie rozumiem dlaczego ten temat dałeś w dziale o Adsense?

Zwiekszam do 11 zł i dalej to samo, problem w tym że wczesniej za 0,75 zł reklamy sie wyświetlały.

Wątpie aby wszystkie strony zbanowały moją (strona jest merytoryczna). Jeżeli mozna to prosze o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu i przepraszam za pomyłke.

Branża motoryzacyjna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności