Skocz do zawartości

Epunkt.pl

Altaica

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

po wielkiej batalii z supportem uruchomiłem https://epunkt.pl

Przykładowy wpis uzupełniony wygląda w ten sposób https://www.epunkt.pl/wpis/redseocopy-pl/

Chciałbym Was zaprosić do dodania kilku stronek celem uzupełnienia katalogu, wskazania błędów, sugestii itd.

Na razie kategorii jest mało zatem prosiłbym, aby zgłaszali się chętni do testów najlepiej z branży seo, sem copywriting, ewentualnie ebiznes, czyli agencje interaktywne / informatyczne. Ewentualnie jeśli ktoś bardzo bardzo chce to jest podkategoria stronny www, z której później będę przenosił do innych.

Okey zatem tak poszukuje max 20 osób, które otrzymają pełne wpisy dla swoich firm, sklepów

wymagania:

minimum 100 postów na forum PiO

Co należy zrobić:

1. wybrać sobie rodzaj wpisu (wpis płatny firmowy)

2. zarejestrować się

3. zgasić wyskakujące okienko paypal

4. napisać mi na priv swój login, aktywuje konto

5. uzupełnić wpis

6. dodać sugestię w tym wątku

:)

Plany na najbliższy tydzień

1. dalsze dostosowywanie szablonu od strony admina + wszystkie Wasze sugestie

2. uzupełnienie bloga, zmiana wyglądu szablonu

3. optymalizacja wpisów / całości serwisu

4. linkowanie

Funkcjonalność katalogu:

1. użytkownik sam sobie sterem i okrętem, własny panel administracyjny

2. to co widać ;)

3. linki z anchorem, tutaj proszę na priv, to powiem jak zrobić :)

/ pierwsza rzecz poprawiona - informacja o publikacji / zmianie wpisu przychodzi na e-mail autora. Dzięki za uwagę.

/edit jeszcze 3-4 osoby zapraszam :)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Dzięki za dostęp :)

1. Tłumaczenie pól na PL + więcej opiów co, gdzie i jak wpisać...

2. Brak ostatnich wpisów lub coś podobnego na front page

3. Brak wymagań wpisu np. ilość znaków (chyba, że ma ich nie być)

4. Po co ten email, że wpis z automatu zapisany, itp? Zawali Wam serwer.... Za dużo wiadomości, wystarczy info o akceptacji, itp.

5. Brak innych info, ze względu na oczekującą akceptacje....

1. pola z admina... kurde fakt miałem to zrobić dzięki

2. to się już pisze

3. raczej nie, ważne żeby content był unikalny

4. to prosta funkcja wklepana przeze mnie, bo autorzy wtyczki / szablonu w ogóle o tym nie pomyśleli w miarę możliwości rozbuduje, aby były wszystkie informacje

5. okey poprawię.

dzięki @ar4 :)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...

W trakcie tworzenia wpisu dostaję bardzo dużo maili (14) informujących, że "wpis został dodany lub zmieniony zmieniony". Nie jestem w stanie powiedzieć, które zmiany powodują wysłanie maila.

Nie działa mi pod FF dodawanie obrazków - dopiero z URL zadziałało. Wygrywając z dysku informuje o błędzie.

Okey usunąłem tą dziwną funkcję, muszę jednak w jakiś sposób powiadamiać ludzi o zmianach, edycji, ale okey to w najbliższym czasie dostosuje. Przepraszam za taką ilość maili. Która wersja ff?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności